TikToki kasutaja Sissy Hankshaw jutustab oma jälgijatele, et käis kunagi kohtamas mehega, kes tundus täiesti normaalne.
Mees oli Sissyle juba alguses öelnud, et on lesk ja tema naine suri traagiliseselt. Lisaks ütles mees, et on üksikisa ja kui ta väljas käib, hoiavad sõbrad ta lapsi. "See kõik tundus väga normaalsena," meenutab Sissy.
Kuid naine läks vaatama ka Instagrami, et teada saada, kuidas siis mehe suhe traagilise lõpu saada võis. Sissy leidis mehe "surnud" naise konto ja kuna seal uusi pilte polnud, siis ei olnud asjas ka midagi kahtlast.
Järgmisel päeval, kui Sissy naise profiili aga sõbrale näitas, olid sinna tekkinud uued fotod.
Selgus, et mees ei olnudki lesk. "Ta naine oli väga elus," sõnab Sissy, kes pärast leidu rohkem infot uurima hakkas. Ta leidis palju infot ka naise praeguste tegemiste, sealhulgas ka karjääri kohta.
"Nad olid koos ja piltide järgi ka väga normaalses suhtes," räägib neiu kogutud materjalidest.

Kogetust oli jahmunud nii Sissy kui ka tema jälgijad TikTokis. Tema videot on vaadatud üle 69 300 korra ja see on kogunud 1077 meeldimist.

Ülestunnistuse alla on kogunenud ka hulgaliselt kommentaare. Näiteks kirjutab üks kasutaja: "Härra? Kuidas saab sul olla nii palju jultumust? Kus sa seda kõike hoiad?"
Teine kasutaja meenutab samuti sarnast kogemust. "Ka mulle ütles mu Tinderi-kaaslane kunagi, et on lesk. Nüüd ma mõtlen, et ehk tema naine oli siis lihtsalt linnast ära sõitnud?!"