Sa kinnitad endale, et oled piisavalt julge

Selleks, et hüpata tundmatus kohas vette ja öelda ei töökohale, mis sulle enam huvi ei paku on vaja julgust. Kui sa kord juba selle sammu astud, siis kinnitad endale, et oled piisavalt julge, et elu oma kätesse haarata ja teha seda, mis sind õnnelikuks teeb.

Su tervis paraneb

See võib tunduda kummaliselt kuid seos töökoha ja sinu hea tervise vahel on teaduslikult tõestatud. Kui inimene on rahul oma igapäevatööga on ta õnnelikum ja seeläbi ka tervem. Seega, kui sind vaevavad viimasel ajal kummalised tervisehädad, võivad need olla tingitud lihtsalt pingest ja stressist, mida oma praegusel töökohal taluma pead.

Uued kohad ja tutvused

Töökoha vahetusega kaasnevad alati ka uued tutvused ning mõnikord isegi võimalused reisida ja näha uusi kohti. Seega, kui tunned, et oled pikalt justkui paigal tammunud ja hing ihkab näha midagi uut, on aeg töökohta vahetada!

Sa võid leida oma tõelise kutsumuse!

Isegi kui uus töö viib sind hetkeks madalamale ametipostile või tähendab väiksemat sissetulekut, siis tasub proovida, kui amet sulle huvi pakub. Sageli leitakse just nii oma tõeline kirg ja kutsumus ja edasi karjäär alles algab.

allikas: allwomanstalk.com