Palavus muudab meid kõiki veidi laisaks ning huvi kõige tavapärase vastu raugeb - raske on teha tööd, söögiisu kahaneb ning otseloomulikult kahaneb huvi kõige füüsilise vastu. Sealhulgas ka seksi. Miks? Kuumal ajal seksimine pole lihtsalt lõbus - pigem on see kleepuv, higine ja kurnav tegevus.

Kuidas aga oma voodielu elavana hoida? Mõned vahvad nipid selleks siiski on:

Seks duši all

Kui voodis on palav ja kehad muutuvad kiirelt higiseks, siis jaheda duši all armurõõmude nautimine võib olla uudne ja mõnus kogemus.

Muuda asendit

Selleks, et nahk naha vastas tunnet veidigi vähendada, tasuks proovida koerapoosi. Teise variandina võiksite proovida seksida püsti seistes, toetades jaheda seina vastu. See asend tähendab vähem kehalist kontakti ja annab rohkem hingamisruumi kui näiteks legendaarne misjonäripoos.

Õhk liikuma!

Väike tuuleiil mõjub alati seksikalt, seega avage kõik aknad ja pange tööle ka ventilaator.

Jäämängud

Kui te pole vahekorra ajal veel jääga mänginud, siis on nüüd õige aeg. Hoia jääkuubikut suus, kui suudlete ,või libistage neid üle kuumade kehade. NB! Kas teadsid, et põlveõndlas õrnalt jääkuubikuga mängimine kindlustab lausa omaette orgasmi!

Enne seksi jahe dušš

Enne kui voodisse maandute, käige kastke end külma veega. Juba see kogemus mõjub erootiliselt, kui tead, et õige pea saad kallima sooja embusesse.

Voodipesu sügavkülma

Pange oma puhtad ja kuivad linad mõneks ajaks sügavkülma ja seejärel tehke voodi üles. Kõlab imelikult? Kuid tegelikult garanteerib hämmastava kogemuse.

Külm põrand

Õnnelikud on need paarid, kelle kodus leidnud mõni plaatidega kaetud jahe põrand. Seks sellisel pinna, kuumalaine ajal, on lausa lust ja lillepidu!

allikas: redmagazine.com