1. Vali särav huulepulk

Kuigi hetkel on moes nude ehk nahavärvi toonid ja heledad beebiroosad toonid, siis näo muudab hetkega värskeks, säravaks ja veelgi jumekamaks erksas toonis huulevärv!

2. Ära pelga highlihghterit ehk sära

Edasijõudnud meigihuvilised teavad juba kindlasti, et igas õiges meigikotis leidub koht ka highlighteril- ehk valgustpeegeldaval kreemil või puudril. Kui sina pole aga suurem asi sära ja sädeluse fänn, siis võid peale selle triki kasutamist ümber mõelda. Nimelt kui kimbutab elutu jume, siis lisa peale jumestuskreemi peale kandmist õrnalt ka highlighterit.

3. Vaata, et sinu silmameik oleks veatu!

Kuumad ilmad ja pikad päevad võivad sageli tekitada nö pandasilmad ehk siis silmameik võib laiali valguda ja ripsmetuši tükikesed alalaule kukkuda. See on asi, mis muudab sinu välimuse koheselt korratuks ja väsinuks. Seega, vaata, et sinu meigikotis leiduksid alati ka salvrätid, millega meiki korrigeerida.

4. Korrastatud kulmukaar

Kuulus lause- kulmud on näo raamiks ei ole pelgalt sõnakõlks. Nimelt on kaunid sätitud ja korrigeeritud kulmukaar lihtne võimalus oma välimus hoolitsetuks muuta.

5. Korrasta juuksed ja muuda soengut

Ei pea ütlemagi, et korralikult sätitud ja kammitud juuksed jätavad värske ja hoolitsetud mulje.
Kui soovid aga midagi veel muuta, proovi näiteks vahetada oma seitli asukohata. Kui kannad seda enamasti keskel siis katseta näiteks seda, kuidas sobiks sulle see, kui kammiksid juuksed rohkem paremale või vasakule poole.

allikas: allwomanstalk.com