27-aastane Toomey teatas, et vajab päevas palju kaloreid, saamaks piisavalt energiat. Oma Youtube'i kanalil selgitas naine, kuidas ta videotest on selgesti näha, kui väga ta toitu armastab.

Hommikusöök nr 1

Äratus on Toomey'l kell 7:30 ja siis sööb ta ka oma esimese hommikusöögi, mis sisaldab umbes 455 kalorit. Selleks on suur kauss putru mustikate, banaani ja meega. Naise kinnitusel saab ta sellest just perfektse koguse energiat.

Hommikusöök nr 2

Keskpäeva paiku ja enne kardiotreeningut sööb Tia-Clair taas kord hommikust. Tema lemmikvalikuks on sai praetud muna ja avokaadoga ning teine sai maapähklivõi ja moosiga.

Selles toidus sisaldub umbes 640 kalorit. Naine eelistab pigem rasva- kui süsivesikurohket menüüd, kuid teeb alati kindlaks, et manustab ka piisavas koguses süsivesikuid ja proteiine.

Lõunasöök

Lõuna paiku teeb Toomey jõutrenni, mille käigus joob kaks Fuel for Fire smuutit. Pärast seda sööb ta riisi oa-karri kastmega ja lisaks paar proteiinijooke. Kõik see kokku teeb 950 kalorit. Veel joob ta palju vett ning lisab sellele aeg-ajalt rohelisi ja punaseid superfood-pulbreid.

Õhtusöök

Õhtuks sööb Toomey 598 kalorit sisaldava roa, mis koosneb lõhest (või mõnest teisest proteiinirohkest toiduainest nagu punane või valge liha), peedist, riisist ja küpsetatud juurviljadest.

Naine sööb päeva jooksul küll palju süsivesikuid, kuid õhtusöök on rohkem keskendunud proteiinidele, et aidata kehal taastuda. Magustoiduks sööb naine kaerahelbebatooni ning joob teed.

Allikas: Insider

Jaga
Kommentaarid