Suvi on liiga lühike, et raisata seda ootamisele. Kui keegi sulle väga meeldib, siis tasub sellest märku anda ja kohe!

1. Puuduta teda

Kui olete ühes seltskonnas, siis säti end tema kõrvale istuma ning leia võimalus teda "kogemata" riivata. Sellised kontaktid jäävad meelde.

2. Naera tema naljade peale

Kui ta teeb nalja, mis sulle päriselt korda läheb, siis ära häbene talle sellest ka märku anda. Seega, naera julgelt!
Siinkohal peaks aga omama kriitilist meelt, pea iga naljaga ei tasu ka kaasa minna, muidu võid jätta endast hoopis totaka mulje.

3. Küsi temalt küsimusi

Küsi temalt tema töö kohta, tema lemmikrestorani või lemmikspordiala kohta. Kui ta hakkab millestki kirglikult rääkima, siis uuri veel! Meestele meeldib tunda end targana ja see, kui näitad oma huvi üles asjade vastu, mille kohta ka tema huvi tunneb lisab sulle palju boonuspunkte!

4. Ole enesekindel!

Kui sa kõike eelnevat teed, siis veendu, et jätkasid endast enesekindla mulje. Mehed jumaldavad enesekindlaid naisi, kes teavad, mida nad tahavad ja teavad ka seda, kuidas seda saada. Las talle jääb mulje, et ta on sinu jaoks tõeline saak!

5. Näe hea välja

Loomulikult tahab iga naine silma paista ja hea välja näha ning selles me ei kahtlegi. Boonusena võiksid aga valida eriti stiilsed ja põnevad rõivad või ehted, mis talle kindlasti märkamatuks ei jää ning mis oleksid ka komplimentide kogujad!

allikas: allwomanstalk.com

Jaga
Kommentaarid