Kui pikaaegne sõbrasuhe on ühtäkki muutunud toksiliseks, oleks mõistlik see ära lõpetada. Kuidas aga eemalduda pikaaegsest sõbrannast ja suhtest, mis veel mõni aeg tagasi olite lahutamatud.

Sellised otsused ei tule kunagi kergelt, aga kui tead, et sellel inimesel sinu elus enam kohta pole, siis siis on mõned nõuanded, kuidas sõbrasuhe korrektselt lõpetada.

Ütle seda näost näkku

Isegi kui ta on teinud midagi, mis sind haavas ja sa sooviksid oma tunnetest ja otsusest teda sms teel teavitada, siis tea, et see ei ole õige viis. Lepi kohtu kohtumine ja ütle seda näost näkku.

Selgita

Mõnikord tundub, et kõik saavad aru, milles asi ja mida sa tunned, kuid tegelikult on inimesed väga erinevad ega pruugi aru saadagi, et nad sulle haiget teinud on. Seepärast põhjenda oma otsust, nii on kergem ka teisel osapoolel sellest aru saada.

Ole aus

Isegi kui on raske talle öelda tõtt, siis tee seda igal juhul, mitte ära hakka mõtlema välja üldisi vabandusi, stiilis, et soovid eluga edasi minna või olete lahku kasvanud. Ausus aitab ka temal oma käitumist paremini mõista.

Ära solva ega ründa

Isegi kui oled saanud väga palju haiget ja peas keerlevad tuhanded sõimusõnad, siis mõtle nendele ilusatele hetkedele, mis teil on samuti olnud.

Samuti jälgi oma hääletooni ja käitumist. Ära hakka teist sõimama ega talle midagi ette heitma. Halvad asjad ja teod, jäägu minevikku. Lõpeta see suhe väärikalt.

Jää positiivseks!

Kui oled talle selgitanud oma otsuse tagamaid, siis jää siiski positiivseks ning meenutage üheskoos ka häid asju, nii jääb sinust väärikas ja hea mulje.

Eemaldu järk- järgult

Kindlasti on mõlema poole jaoks veider kui ühtäkki on suhe päeva pealt katkeb. Selleks eemaldu vaikselt. Ära enam vasta ta sõnumitele kohe või lükka tagasi kutsed. Nii saate mõlemad valutumalt edasi minna.

allikas: allwomanstalk.com

Jaga
Kommentaarid