Maga unetunnid täis!

Hoolitse selle eest, et heidaksid õhtul voodisse sellisel ajal, et magamise ja ärkamise vahele jääks vähemalt seitse või kaheksa tundi. Kui oled piisavalt maganud oled hommikul palju reipam ja tänulik selle eest, et sa poole ööni filmi ei vaadanud või sõpradega chattinud.

Kas sinu voodi toetab sinu und?

Kui lähed küll igal õhtul õigeaegselt magama, kuid siiski ärkad väsinuna võib olla põhjus selles, et sinu voodi on ebamugav või padjad- tekid vajaksid välja vahetamist.

Ära lükka ärkamist edasi

Kui äratuskell heliseb, hüppa voodist välja, sest kui lükkad äratuskella pidevalt edasi, väsid veelgi rohkem ja voodist püsti tõusmine tundub aina raskemana. Hea nipp on näiteks panna äratuskell voodist veidi kaugemale, nii et pead selle välja lülitamiseks voodist püsti tõusma. Siis on esimene samm juba astutud!

Maitsev hommikusöök on algus heale päevale!

Hommikusöök on päeva kõige olulisem toidukord, mis määrab ära selle, kuidas sinu edasine päev kulgeb. Seega tee endale korralik ja toitev hommikusöök, kuhu võiksid kuuluda puder, puuvilja või keedetud muna. Loomulikult on omal kohal ka hommikukohv, kuid ära unusta ka piisavalt vett juua!

allikas: Realbuzz.com