Jäär

Sa oled nii iseseisev, et ei karda olla üksi. Võid olla egoistlik, isekas ja oma vajadustes nii kinni, et tunned, nagu sul poleks aega ja energiat kellegi teise jaoks.

Sõnn

Sa vihkad muutusi ja suurim asi, mis hoiab sind armastusest ja intiimsusest, on su mugavustsoon, millest keeldud välja astuma. Oled minevikus haiget saanud, nii et sul on raskusi inimeste ligi laskmisega.

Kaksikud

Sa oled ettearvamatu. Ainuke kindel asi sinu juures on see, et sa muudad tihti oma meelt. Sulle meeldib olla pidevas liikumises ning tunned kõige ja kõigi vastu huvi. Kardad, et suhe hoiaks sind vaid kinni.

Vähk

Oled kõige armastavam tähemärk. Oled usaldusväärne ja pühendunud vaatamata sellele, et oled minevikus haiget saanud. Sa kardad armastust, sest ei taha neid negatiivseid emotsioone uuesti läbi elada.

Lõvi

Sa armastad armastuse juures kõike: armumist, armastusest rääkimist, armastust. Sul pole partneri leidmisega raskusi, kuid nendest mitte tüdimine on katsumus. Tahad omada kontrolli ning kardad, et armumine võtab selle sinult ära.

Neitsi

Sul on raskusi enda tundmisega ilusa ja väärilisena. Oled teiste inimestega karm, kuid kõige karmim oled kindlasti iseendaga. Sa käid kohtamas ainult inimestega, kellest sa ilmselgelt paremat väärid, sest kardad, et sa pole piisavalt hea endaga samal tasemel inimestega.

Kaalud

Oled üks tähemärkidest, kes unistab tõelisest armastusest. Intiimsus hirmutab sind, sest sa tead, kui käest ära suhted võivad minna. Sa kardad näidata oma ebameeldivaid iseloomuomadusi, sest sa ei taha, et keegi sinus pettuks.

Skorpion

Su suurimaks hirmuks on reetmine, mis kehtib ka armastuse kohta. Samuti ei taha sa mitte mingi hinna eest valet inimest usaldada.

Ambur

Väldid tihti armastust, sest ei taha riskida, et keegi sinu jaoks igavaks muutuks või vastupidi. Sa tahad kirge ja põnevust iga päev ning kardad, et armsamaga tekkinud rutiin rikuks selle ära.

Kaljukits

Mõte armastusest tundub pealispindne ja ettearvamatu ning sa vihkad, kui miski ohustab su kontrollirohket, vastutustundlikku, distsiplineeritud ja pühendunud iseloomu.

Veevalaja

Sul on suur vajadus üksinda veedetava aja ja vabaduse järele. Sa kardad, et armastus limiteerib su vabadust ning hoiab sind tagasi.

Kalad

Sul on hirm, et sind kasutatakse ära. Oled isetu ega soovi midagi kunagi vastutasuks. Sa ei taha uuesti tunda, et sind tahetakse ainult su abi pärast.

Allikas: Thought Catalog

Jaga
Kommentaarid