Selleks, et aidata sul valida õiget inimest ja vabaneda halvast, vaata, millised seitse märki viitavad sellele, et su suhe muudab sind õnnetuks ning võib tekitada sinus masendust.

Sa kannatad suhte algusest saadik masenduse või depressiooni all

Halb suhe võib põhjustada depressiooni. Juba sellepärast on tähtis otsida abi. See ei tähenda tingimata, et sa pead sellest inimesest lahku minema. Kui sa tunned end halvasti, siis pöördu mõne spetsialisti poole ja katsu abi leida.

Sul on tervisega seotud probleemid

Vaimne ja füüsiline tervis on omavahel seotud. Halb suhe võib põhjustada peavalusid, unetust ning lihasevalusid. Kuula oma keha.

Sa ei suuda lahendada oma suhteprobleeme

Kui teil on suhtekriis, siis lahku minemine ei ole ainus lahendus. Kõige olulisem on sellest rääkida. Võib-olla ei ole su kaaslasel aimu kõigest, mida tema käitumine sinus tekitab, võib-olla ei tea ta, kui palju haiget tema sõnad teevad. Kui te ei suuda isegi oma probleemidest rääkida, siis on midagi tõsist lahti. Kui su kaaslane ei suuda rahulikuks jääda ja muutub vägivaldseks, on ainus võimalus lahkuda.

Sa tunned kergendust, kui oled üksi

Kui sa tunned kergendust siis, kui su kaaslane pole parajasti kohal, siis on see tingitud stressist, mida tema kohaolek sinus vallandab. Tema kohalolekul tunned sa stressi, pinget või raskustunnet enda peal olevat.

Su enesehinnang on madal

Kui sa tunned end halvasti kõige selle tõttu, mida su kaaslane sulle ütleb, tema kriitika ja alavääristavate märkuste tõttu, siis on see halb märk. Sa unustad nii oma isiklikud vajadused, oled end seadnud tema tahte alla ning ei kontrolli enam oma elu. Inimene, kes sind eirab, ignoreerib, solvab või alandab on halb sinu vaimsele tervisele.

Sa tunned nagu oleksid sa lõksus

Loogiliselt võttes peaksid sa põgenema või minema jalutama kohe, kui su kaaslane teeb haiget sinu enesehinnangule ja vaimsele tervisele. Kui sa aga elad halvas suhtes, pole see alati nii lihtne. Su kaaslane on teinud kõik, et sa ei saaks ära minna ja seda näiteks rahalistel, psühholoogilistel või füüsilistel põhjustel. Kui sa tahad oma kaaslasest lahku minna, siis kuula oma südant.

Su kaaslane on kõikide su probleemide põhjuseks

Kui sa oled mõistnud, et su kaaslane on paljud sinu probleemide põhjuseks, siis on ilmselge, et see suhe teeb sulle rohkem halba, kui head.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid