Õnneks küll unes, kuid süütunne on tugev, sest esimese mõttena kargab pähe vana tõdemus: alateadvus üritab midagi öelda. Mida sellised unenäod tähendada siis võivad?

Sul on emotsionaalne rahulolematus
Võimalik, et sa ei tunne enam emotsionaalset sidet enda kaaslasega. Unes kogetud tundetulv on tõeline ja tuleb kuskilt sinu seest. Seega pead aru saama, mida see emotsioon sinu jaoks tähendab. Kas tunned süütunnet, ebakindlust, armukadedust, viha või hoopiski ärevust?

Sul on seksuaalne rahulolematus
Kuigi enamik petmise unenäod ei ole seotud seksiga, siis erand siiski kinnitab reeglit. Unenäod truudusetuse kohta võivad ilmneda ka siis, kui sa pole enda seksuaalsuhtega rahul.

Millal sa viimati seksisid? Kas oled rahul enda seksuaaleluga? Kui tihti seksid? Kas tahad midagi uut proovida voodis, kuid partner keeldus? Või hoopis vastupidi?

Lahendamata mineviku traumad kummitavad sind siiani
Kui sind on varem petetud, on täiesti tavaline, et näed seda ka enda unenägudes edasi. Kui sinu praegune partner pettis sind, on taolise unenäo nägemine märk sellest, et sul läheb veel aega, kui hakkad teda taaskord usaldama. Kui aga sinu varasem partner tegi seda, võib see tuleneda hirmust, et minevik kordub taas.

Kas peaksid enda partnerile sellest rääkima?

Taolisi unenägusid näed ilmselt seni, kuni hakkad probleemiga tõsisemalt tegelema. Seega võta see aeg ja küsi endalt:

Kas ma tahan selles suhtes olla?

Kas ma suudan kogetud armukadedusega toime tulla?

Kas ma olen rahul oma praeguse seksuaalsuhtega? Mida ma vajan, et sellega rahul olla?

Kui ma tunnen hommikul tõustes süütunnet, siis kas ma suudan selle emotsiooniga toime tulla?

Kui vastasid enamik küsimustele eitavalt, tuleks vahest partneriga pisut pikem vestlus maha pidada.

allikas: Healthline