Tunned, et oled omadega ummikus
Sul on partneriga ikka ja jälle tülid samade teemade üle ning te ei suuda välja mõelda viisi, kuidas sellest läbi murda. Sageli juhtub see siis, kui üks või mõlemad osapooled ei tunne end kuulduna ega mõistetuna.

Sul on täielik kriis
Oled oma suhetes tabanud olulist probleemi - näiteks kui su partneril on afäär - ja sa ei tea kuhu või kelle poole pöörduda.

Sul on probleeme oma lastega
Kui lähete perekonnana teraapiasse, et arutada probleeme, mis hõlmavad teie last - nagu näiteks hoolimatu käitumine, narkootikumide tarvitamine - siis tuleb mõista, et see võib olla lapse appikarje.

Sa kannad vimma
Kibedus või pettumus on pikaajalistes suhetes tavaline ja teraapia aitab seda mure lahendada.

Teised inimesed mõjutavad teie suhet
Suhtes võib pingeid luua ka kolmandad osapooled - näiteks töökaaslased, sõbrad, naabrid ja pere, kellega partner läbi ei saa. Teraapias õpid konstruktiivseid viise nende pingete maandamiseks, olles samaaegselt enda kallimaga ühtne meeskond.

Sa oled kihlunud ainult selleks, et abielluda
Paljudel inimestel pole enne abiellumist tõsist arutelu teemade üle nagu raha, lapsed ja üleüldised väärtused suhtes. See võib kõlada üllatavalt, kuid enamik inimesi kardavad maha pidada vaimselt raskeid vestlusi enda partneriga.

allikas: Real Simple