Siin on kaheksa viisi, kuidas olla tugev iseseisev naine:

Räägi, mis südamel

Kui sul on midagi südamel, siis ütle see välja. Ära karda oma arvamust avaldada ja oma tõde kuulutada. Esimene samm tugevuse ja sõltumatuse poole tuleb oma arvamuse välja ütlemisest ja teadmisest, et see on väärtuslik!

Kõnni oma rada

Mis iganes on see, mille oled enda jaoks leidnud ja mis teeb sind õnnelikuks- mine sellega edasi. Alati on neid, kes ei mõista sinu valikuid ega toeta sind. Kui neid kuulad ei saa sa kunagi teada, mis oleks saanud siis kui oleksid oma südant kuulanud.

Ole ise oma rahakoti boss

Ära kunagi sõltu kellegi teise sissetulekust, et elada oma elu. Iseseisvad naised teenivad ise ja panevad raha kõrvale hädaolukorraks. Just see neid iseseisvaks teebki- sõltumatus kellestki teisest. Nad teavad, et nad saavad hakkama ja seda igas olukorras.

Loo kodust oma kindlus

Kodu on hea enesetunde vundament, see peaks olema koht kus sul on hea olla ja kuhu soovid alati tagasi minna. Seepärast investeeri sinna ja tekita sellest oma kindlus.

Sea end esikohale

See ei tähenda kohe kindlasti seda, et oled isekas. Pigem räägib see sellest, et tead oma väärtust ja oskad end hoida ja hellitada. Selleks, et olla tugev, tuleb aeg- ajalt osata leida aeg iseendale ning osta end muust maailmast välja lülitada, et tugevamana tagasi tulla.

Reisi - üksinda!

Kuigi see võib olla hirmutav, siis tegelikult on üksinda reisimine imeline võimalus, mis aitab sul oma hirmudele vastu astuda, end leida ja enesekindlamaks muutuda!

allikas: allwomanstalk.com

Jaga
Kommentaarid