“Ei teagi nüüd, mis juhtus. Olen oma naisega viis aastat koos olnud, paar aastat tagasi ostsime ühise elamise, käime regulaarselt reisidel, seksiga on korras, tähtpäevi pean meeles, teistele naistele silma ei tee. Kõik toimib! Või vähemalt toimis viimase ajani. Ühel õhtul, kui ma duši alt tulin ja naine vist ei kuulnud, et ma tulen, avastasin ta hoogsalt ninapidi enda telefonist kerimas minu erinevaid vestlusi. Küsimuse peale, et mida ta omaarust teeb, nähvas ta lihtsalt, et ma olevat viimasel ajal kahtlane olnud ja ta tahtis saada kinnitust, et ma olen endale uue silmarõõmu leidnud.

Ausalt öeldes lõi see mind pahviks. Olen enda hinnangul andnud endast selle suhte jaoks kõik ja nüüd siis sellised süüdistused… Naine ei vaevunud kommenteerima ka, mida see “viimasel ajal kahtlane”, siis tähendas, vaid nähvas, et kui ma ise aru ei saa, siis tema seletama ka ei hakka. Klassika.”

Sellist muret kurdab meile 28aastane Kristo, kes ei mõista, mida ta nüüd tegema peaks.

Kallid lugejad, vastake küsitlusele ja andke ka kommentaarides teada, kas ja mis põhjustel olete oma kallima järel nuhkinud ning mis olukordades oleks selline käitumine õigustatud?