Harjutus

Enne harjutuse tegemist häälesta end sisse ning hinga rahulikult paar korda sisse-välja. Võta endale ruum, aeg ja koht, et seda harjutust teha. Anna endale ka luba harjutusse sisse minna ning teha seda avatuna. Kui harjutuse lõpetad, ära unusta teha ka väljahäälestus, enne kui astud argiellu.

Kirjuta üles kõik asjad, mis sind õnnelikuks teevad.

Näiteks:

· Ma olen õnnelik, kui saan trennis käia.

· Olen õnnelik, kui mees tuleb õigel ajal koju.

· Kui sõbranna helistab.

· Küll ma oleks õnnelik, kui saaksin mõne asja.

· Kui planeeritud puhkus läheb hästi.

Tee nimekiri asjadest ja luba endal olla täiesti aus ja filtriteta. Ära püüa olla õige, spirituaalne, lahtilaskev materiaalselt. Ole lihtsalt see inimene, kes tahes-tahtmata paneb tingimusi oma õnnele.

Palju sa oma õnnele tegelikult tingimusi sead?

Nüüd vaata seda nimekirja. Vaata, palju sa paned tingimusi õnnele. Palju sa paned välisest sõltuvaid tingimusi iseenda õnnelikkusele. See, kui õnnelik sa oled, sõltub sellest, kas sa saad midagi ostetud, kas keegi teeb midagi, milline on välikeskkond. Üks Soome uuring jõudis järelduseni, et mitte terved inimesed ei ole õnnelikumad, vaid õnnelikud inimesed on tervemad. Dalí Getter Karat kinnitab, et just see annab edasi kogu õnne kontseptsiooni.

“Alati pead sina esimesena olla õnnelik, siis saab väline seda sulle peegeldada. Mitte hea tervis ei tee inimesi õnnelikumaks, vaid õnnelikud inimesed on parema tervisega,” selgitab ta.

Dalí Getter Karat rõhutab, et õnn on alati otsus ning saab alguse sinust. Saad igas hetkes valida, kas oled õnnelik või lased oma õnnetundel olla mõjutatud sellest, mis su ümber toimub – kas saad midagi, kas lähed kuskile, kas oled kellegagi koos, kas koosolemine on selline nagu tingimused sead.

“Osturõõm, olenemata, kas ostad uued sokid, banaani või auto, kestab keskmiselt 39 sekundit. See tunne on hea, aga kui kogu su õnnelikkus baseerub ainult välistel asjadel, on see lõppematu teekond, sest tahame aina paremaid asju,” tõdeb ta.