Õhtune unelemine teleri või telefoniekraani ees ja kähkukas voodis enne uinumist mõned korrad nädalas kuni korra kuus on paljude paaride tavaline menüü. Mängulisus on seksist kadunud ja vajutatakse ainult neid nuppe, mis enda jaoks nahistamise kiire lõppmänguni viivad. Ja nii nad lahku läksid ...

Kuidas rutiin magamistoast minema pühkida olukorras, kus kumbki enam ei pinguta?

Tüüpiline on olukord, kus naine, kes armastab oma abikaasat väga, tunneb oma südamehärra vastu kasvavat vastumeelsust, kuna nende armuelu on kõike muud kui ilutulestik. Midagi on puudu ja kallim jääb ka emotsionaalselt kaugeks, kui füüsiline side on katki. Suhteekspertide nõuanne on siinkohal üheselt mõistetav:

Tehke seksist prioriteet

Seksile tuleb tekitada päevas oma aeg, mil ei olda väsinud. Rutiin on suurim suhte vaenlane ja iga kord samal ajal, rütmis ja poosis seksimine on ääretult vanilje. Kõik väsivad sellest. Teema ülesvõtmine kallimaga on ebamugav. Ent pingutama peavad mõlemad pooled ega saa oodata, et ainult üks osalistest hakkab seksiaja mänedžeriks ja teine pool tuleb kohale.

Ainult ühes ja samas poosis seksimine on paljude paaride jaoks suur murekoht. Ühel partneril on mõnus ainult teatud asendis ja rütmis ning eesmärk on kähku orgasmini jõuda. Seksuaalterapeudid nimetavad sellist nautlejat isekaks armastajaks. Selliselt jääb teine pool tühjade kätega. Isegi kui mõlemad jõuavad orgasmini, siis orgasmil ja orgasmil on suur vahe. Orgasm on kordades suurem ja sügavam, kui mõlemad pingutavad vastastikku naudingute pakkumiseks. Füüsiline ja mentaalne hetkes olek on oluline kuni lõpuni välja. Stsenaarium, kus üks osaline saab kiirelt orgasmi ja teine jääb tühjade kätega, tekitab vastumeelsust ning seksuaalset ärevust järgmiste kordade ootuse asemel.

Mida teha, et seks ei oleks rutiinne ettevõtmine?

Enamik murekohti on kahe kõrva vahel. Alustuseks tuleb otsustada, et hakkan oma kallimale ise selliseks armukeseks, millist ma endale tahaksin! Järgmine kord, kui hakkate sama mustri järgi nahistama, peatu ja tee midagi teistmoodi. See ei pea olema suur samm.

Masseeri ja suudle teda nagu Aphrodite

Süüta lõhnaküünal, mis sulab massaažiõliks, ja tee talle sensuaalset massaaži. Massaaž on ääretult intiimne ja lõdvestav. Seo ta silmad kinni ja lase tal õigele lainele jõuda. Vürtsita massaaži suudlustega tema erogeensetes tsoonides. Üllata meest lingam-massaaži mõnumunaga või naist kliitori stimuleerijaga. See paneb ta lina madratsi alt välja kiskuma.

Kanna midagi seksikat – mehed armastavad silmadega

Just mehed on agaraimad sekspesude ostjad, sest sekspesu on süütuim rollimängu element. Eriti ulakas on, kui jätad strateegiliselt avatud pesu lõpuni selga.

Surista ta seitsmendasse taevasse

Paaride vibraatorid on geniaalsed väikesed pahalased. Vibraatori peenem ots sisestatakse naise vaginaasse ja seal suriseb see täpselt G-punktil. Suurem ots vibreerib kliitoril ja seda me juba teame, et 75% naiste orgasmidest toimuvad kliitoril. Mees naudib oma naise orgasmi juhtimist puldist ja penetratsiooni tihedamas vagiinas. Miks mitte pakkuda mehele uutmoodi peenise stimulatsiooni Jet Pro 4in1 Super masturbaatoriga.

Iga kord ei pea sama peenisega hullama

Peenisemansetid annavad hetkega meheaule lisajämeduse ja -pikkuse. G-punkt asub tupe avast 2,5–7,5 cm kaugusel ja selle masseerimiseks ei pea peenis pikk olema. Aga suur osa naise mõnunärvidest asetseb tupe tagumises osas ja peenise suurendaja leiab ka need üles.

Viige seks magamistoast välja duši alla, hotelli, kööki, autosse ... fantaasia on vaid piiriks. Iga väike muudatus toob särtsu magamistuppa ja vaheldus on parim investeering oma suhtesse.

Leia endale ja oma kallimale vürtsi ja vaheldust Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna ja ilma viideteta sisule.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid