Justnimelt OOTUSED on need, mis meid aina pettuma panevad. Vähemalt suhete osas kehtib küll see, et mida kõrgemalt me unistame, seda valusamalt me kukume.

Selliseid ideaalseid inimesi, kellest me unistame, lihtsalt ei eksisteerigi. Või siis keskendutakse sageli lihtsalt valedele asjadele. Kui sa kujutad ette, et sinu unistuste partner peab olema korvpalluri pikkusega või supermodelli välimusega, siis välistad sa suure tõenäosusega paljud inimesed, kellega sa tegelikult oma ülejäänud elupäevad õnnelikult ja rahulolevana veeta võiksid.

Ei ole ühte ainsat iseloomujoont või tunnust, tänu millele me suudaksime teise inimesega iga päev koos elada. Võid küll näiteks mõelda, et soovid kedagi, kellega kõikvõimalikel sügavatel teemadel filosofeerida ja see ongi su hingesugulane. Ent kui sa ise oled pedant ja see süvafilosoof jätab igale poole musti sokke ja banaanikoori vedelema nagu aarete jahi mängus, siis lõppude lõpuks see suhe ehk ikkagi ei toimiks.

Ole avatud ning elu võib sind veel üllatada ja viia sind kokku inimesega, kellega sa tegelikult iga päev koos olla tahaksid.