Kui isegi kolmekümnendates naised kurdavad tänapäeval, et kohtinguportaalides suhtlemine tundub võrreldes kümne aasta taguse ajaga nii ebaloomulik, siis paradoksaalsel kombel tuleb välja, et isegi vanema generatsiooni lugejad peavad tänaseid internetiajastu trende hoopis soositavaks.

Meie kommentaariumis avaldas arvamust kasutaja Mingi Vanamees:

“Minu kohtingute aeg on ammu möödas, aga proovin ette kujutada, kui oleksin noorem, vallaline ja sooviksin endale partnerit leida. Ma ei tea täpselt, kuidas see kohtingukultuur tänapäeval välja näeb, aga mina eelistaksin küll interneti kaudu suhtlemist.

Vanasti kirjutati teineteisele kirju. Uurisid enne välja, mis teist inimest huvitab ja kui kokku said, siis ei pidanud enam mõtlema, mida tohib rääkida või küsida. Siis vaatasid, mis mulje kaaslasest jääb ja kui palju ta enda kohta kirjades bluffis.

Kui naine juhtub olema nõudlik, näiteks et mehel peab olema auto, oma maja, suur pangaarve ja nii edasi, siis selle saab enne internetis lahti rääkida. Kui kokku saadakse, siis vastastikuseid pretensioone pole. Ilmselt olen lubjakas, aga mulle need tundmatus kohas vettehüpped ei meeldi. Enne kokkusaamist tehakse ikka põhjalikku luuret!”

Jaga
Kommentaarid