Sa tunned ikka veel eelmiste suhete pärast pettumust

Kui sa mõtled tihti mineviku peale ja see teeb sind kurvaks ning räägid sageli oma eksidest, siis ei ole see eriti hea. Sa teed nii ainult iseendale rohkem haiget. Ja selline harjumus eemaldab sind su potentsiaalsetest tulevastest. Millisel inimesel võiks tekkida soov sind päästa, kui tundub, et sa ei suudagi oma minevikuvalust üle saada. Katsu maha rahuneda ja mõtle sellele, mida sa päriselt tahad. Alles siis hakka uut suhet otsima.

Sa oled seadnud lati liiga kõrgele

Naised unistavad printsist valgel hobusel, mehed tahavad fotomodelli, aga tegelikus elus ei sarnane keegi mannekeenile ajakirja kaanelt. Kõigepealt pead sa iseendale keskenduma. Mida sa iseendast arvad? Mida sinul teistele pakkuda on? Kas teine inimene võiks ennast sinu kõrval hästi tunda? Ära unusta, et printsid abielluvad printsessidega. Ehk siis teiste sõnadega, kui sa otsid kedagi, kellel peavad olema teatud omadused, siis vaata kõigepealt, kas sa ise vastad nendele kriteeriumitele.

Sa unistad ühest inimesest, kes ei ole vaba

Ära raiska oma aega. Loomulikult võib elus kõike juhtuda, aga mõtle järele. Kas sa tahad elada sellise inimesega, kes on võimeline oma kaaslast petma? Ja ära arvagi, et see kaaslane on süüdi selles, et tema kallim teda petab või et sina oled parem. Ja kui sa ühel päeval peaksidki selle naise koha endale saama, siis vaevavad kogu elu sind kahtlused, kas su mees ikka on sulle truu või petab ta sind samamoodi nagu ta tegi oma eelmise naisega.

Usaldamatus

- Mehed on kõik ühesugused!

- Nad tahavad kõik ainult ühte!

Paljud naised kasutavad neid lauseid meestest rääkides. Muidugi ei saa sa usaldada ükskõik keda, aga sa ei saa ka lõpmatuseni väljendada oma umbusaldust ning üldistada. Iga inimene on ainulaadne.

Kartus tõsise suhte ees

Alateadlik hirm jagada oma elu kellegagi ning loobuda oma vabadusest, hirm sõltuvuse ees, rutiini ja üksluisuse ees võib olla nagu müür, mis takistab sul kellegagi tõsisemat suhet loomast.

Soov iga hinna eest meeldida

Kui sa oled kogu aeg nagu paabulind ja ootad, et teised sind imetleksid, siis võid sa vallandada hoopis vastupidise reaktsiooni. Sellised inimesed äratavad kaastunnet, lõbustavad teisi või tekitavad vaenulikkust. Ole sina ise. Siirust hinnatakse rohkem.

Sa kiirustad liiga palju

Sa võid näha igas mehes potentsiaalset partnerit, lihtsalt sellel põhjusel, et sa ei taha üksi jääda. Ja oled valmis tõsiseks suhteks, isegi kui sa inimest veel piisavalt ei tunne. See on hea, et sul on tõsised kavatsused, aga ära hakka sellegipoolest kohe esimesel kohtumisel rääkima pere loomisest. See heidutab mehed ära.

Allikas: Kodused Lood