Milliste sekspoosidega naine võimsa orgasmini jõuab?

Kui sul on vagiina ja sa harrastad penetratiivset seksi, siis tead ilmselt, et üsna raske on jalgu värisema paneva orgasmini jõuda. 75% naistest vajab rusikareegli järgi kliitori stimulatsiooni, ent enamik sekspoose jätavad kliitori unarusse. Terapist Christine Webber on kirjutanud raamatu „Get the Hapiness Habit“, mis on pühendunud sekspoosidele temakese suuremaks naudinguks ja seal on, mida kõrva taha panna!

1. Kassipoos

Selle poosi puhul on naine voodis pikali ja mees tema peal. Kuna meeste ja naiste kaaluvahe on suur, siis naise jaoks on kergem, kui mees toetab end kätele. Kui mees on tõstetud positsioonis, ei ulatu tema peenis lõpuni temakese sisse ja peenise juur masseerib tugevamalt häbet ning kliitorit, pakkudes mõnusat sensatsiooni, mis viib orgasmini. Paaride vibraator viib mehe alustatu lõpuni ja suriseb penetratsiooni ajal naise kliitoril. Kassipoos + paaride vibraator ei jäta ühtegi naist võimsa orgasmita.

2. Vaba kui lind

Mees lamab selili ja naine istub tema peal seljaga mehe poole. Naine nõjatub seljaga allapoole. Selles sekspoosis on mehel vaba juurdepääs naise kliitorile hullutava massaaži tegemiseks. Nii-öelda Šveitsi tüüpi, vahetatavate otsikutega Wandi vibraatorid on selleks puhuks suurepärased abimehed. Pane Wandile peale kliitorimassaaži otsik ja käte pikkusest ei jää temakese orgasmini viimisel puudu.

3. Nööpnõelapoos

Naine on kõhuli ja mees penetreerib tagant. Kuna naise puusad ei ole üles tõstetud nagu koerapoosis, siis saab ta täiesti teistmoodi naudingu. Mees saab käe lihtsasti kliitorile libistada ja viia seksi järgmisele tasemele. Paljud naised on saanud selles poosis seksides oma esimesed võimsad orgasmid koos kallimaga.

4. Lusikapoos

Vana hea ja tuntud lusikapoos ei vea naist alt. Paljud naised ei jõua küll lihtsalt külje peal penetratsiooni nautides orgasmini, ent need, kelle mees pakub samal ajal kliitorimassaaži, armastavad spoon’imist. Kanna kliitorile erutavat õli, mis muudab selle veelgi tundlikumaks ja võimendab orgasme.

Magamistoas ei ole õigeid ega valesid poose. Mõnele meeldib sportlikum stiil, mõni naudib ainult ühte poosi. Mehe jaoks on puusadega tõukeid teha ja samal ajal kliitorit masseerida paras väljakutse. Seda enam, et käega masseerides võib naisel orgasmini jõudmiseks kuluda 20–40 minutit. Pikk eelmäng, nagu me teame, aitab naiste orgasmide tugevusele ainult kaasa. Meeste jaoks on erootikatööstus loonud tööriistad temakesele naudingute pakkumiseks – kliitori stimuleerijad. Julget katsetamist ja magamistoast tolmu pühkimist!

Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna üle kogu Eesti.

Vallatuid orgasme!

Jaga
Kommentaarid