Sugutung on meiega kaasa sündinud ja kirik ei suuda seda välja juurida. Vallalised mormoonid on seksuaalselt väga alla surutud. Endised mormoonid jagavad siseinfot, mida noored oma seksuaalsete isudega peale hakkavad.

Noored mormoonid on leidlikud religioossetest juhtnööridest mööda hiilima. Nimelt on uskumus, et kui mees paneb peenise naise sisse ja lihtsalt ligunetakse koos, siis ei lähe see seksina arvesse ning süütus jääb alles. Üle poolte Utah’s asuva Brigham Youngi ülikooli üliõpilastest tegelevad aktiivselt peenise leotamisega. See on mõnus ja on mõistetav, et iha kasvab. Ekstra vürtsi lisamiseks on tavaline, et kõrvaltoast kutsutakse sõber appi ja palutakse tal samal ajal voodis hüpata. Seni kuni mormoonid leotamise ajal ennast ei liiguta, teineteist ei suudle ega kallista, ei lähe selline nahistamine patuna kirja. Seksiv mormoon visataks ülikoolist ja loomulikult ka kirikust välja. Suure tõenäosusega ütleksid ka vanemad oma lapsest lahti.

Endine mormoon Kathy näitab TikTokis ette, kuidas ligunevaid sõpru aitama peab.

COVID-19 pandeemia ajal on mormoonid ligunemisest vaid unistama pidanud. Masturbeerimine ja sekslelud on nende jaoks keelatud. Seksuaalne allasurutus on eriliselt raske väljakutse just meeste jaoks. LELO viis Inglismaal läbi uuringu, milles selgus, et 41% meestest on pandeemia ajal soetanud oma esimese sekslelu ja suisa 16% kasutavad sekslelu iga päev. Meie siin Eestis ei pea sõpru voodisse hüppama kutsuma ega seksipõuda kannatama. Sekslelud on meil vaid ühe ostukliki kaugusel e-poes olemas. Leia endale lemmik Musta Pantri tootevalikust.


Leia endale ja oma kallimale uudsust ja vallatusi Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna ja ilma viideteta sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid