“Pastas ei ole mitte midagi halba, eriti kui kasutada näiteks täistera spagette,” ütleb Kelner. Tema sõnul on ka tavalise pasta söömine väga okei. Oluline on, et kogused oleksid mõõdukad, siis ei tee pasta paksuks või ei mõju muul moel halvasti.

Toidu osas on Siimu jaoks olulised kaks asja – see peab olema täisväärtuslik ja kiiresti valmima. “Pastaroog on üks kiiremaid, kuna samal ajal, kui pasta keeb saab tegeleda teiste koostisosade valmistamisega.” Lisaks kvaliteetsele sealihale paneb Siim pastasse rohkelt köögivilju, mis küpsevad kiirelt.

Spagetipanniroog sealiha ja paprikaga

Koostisosad:

200 g spagette

400 g sealiharibasid sibulaga

2 küüslauguküünt

1 sibul

100 g hernekaunu

pool suvikõrvitsat

1 punane paprika

õli praadimiseks

(soovi korral 1 dl vahukoort)

Kaunistuseks värsket punet või basiilikut

Valmistamine:

Pane spagetid keema soolaga maitsestatud vette. Koori sibul ja küüslauk, lõika sibul poolratasteks, viiluta küüslauk ning kuumuta pannil õlis klaasjaks. Pruunista pannil liharibad, lisa kuubikuteks lõigatud paprika, viilutatud suvikõrvits ja ribastatud hernekaunad. Kuumuta paar minutit segades. Maitsesta soola ja pipraga. Nõruta spagetid ja lisa pannile. Kuumuta kõik koos veel läbi ja lisa soovi korral ka vahukoort, kui armastad kreemjat pastarooga. Maitsesta värskete ürtidega.

Jaga
Kommentaarid