Iga helistaja usub siiralt, et ta on oma murega üksi ja kellelgi teisel sellist muret ei ole. Mis puudutab seksi, siis tegelikult on eestlastel väga sarnased mured ja pole midagi, mida me kuulnud pole. Alati läheb tuju heaks, kui saame murele lahenduse leida.

Järgnevalt mõned kõige sagedasemad ja ka värvikamad küsimused ning vastused erootikapoodi pöörduvate klientide muredele!

Kas te jälgite mind?

Saatsime välja uudiskirja pealkirjaga „Kas sa tahaksid seksida kohe praegu?”, mille peale helistas pahane naine, et kas te jälgite mind? Kohe kindlasti ei jälgi me oma kliente ega salvesta nende andmeid millekski muuks kui tellimuste käitlemiseks. Inimesed mõtlevad seksile iga päev kordi ja kordi, seega oli meie pealkirja valik suure täkkessemineku tõenäosusega oletus. Privaatsuse murest saame väga hästi aru. Meie süsteemis on ka klientide nimed varjatud ja toimetame ainult tellimuste numbrite põhjal. Pakid saadame välja diskreetses pakendis ja saatjaks on ettevõtte osaühingu nimi, mitte Must Panter.

Seks pärast lapse saamist ei ole enam üldse seesama – mis minuga toimub?

Rasedushormoonid ja sünnitus ning eluaastad muudavad naise vaagnapõhjalihased lõdvemaks ja on täiesti tavaline, et tundlikkus ei ole enam endine. Need võtted, mis voodis enne pöördesse ajasid, on oma tulevärgi kaotanud. Selleks et orgasmid magamistuppa tagasi tuleksid, on vaja tupelihaste toonus taastada tupekuulidega.

Tupekuulid vähendavad ka PMSi vaevuseid ja päästavad naise pensionieas tilkuvast põiest. Kõige tõhusamad on kolme raskusastmega tupekuulide komplektid algajast edasijõudnule. Hea tupekuul on valmistatud meditsiinilisest silikoonist ning selle sees on metallist raskuskuul, mis liikumisel võngub ja taastab seeläbi tupelihaste toonust, ilma et naine peaks põrandal puusatõsteid tegema.

Kas sekslelust võib sõltuvus tekkida? Mis siis saab, kui ma pärast enam ei taha või ei jaksagi oma kallimaga seksida?

Selles küsimuses süüdistame seriaali „Seks ja linn”. Vibraatorid ja masturbaatorid ei tekita sõltuvust. Enamasti on mure allikaks vähene seks oma kallimaga ja tõsiasi, et enda vajadused on rahuldamata. Sekslelu aga kardetakse osta nii endale kui ka oma kaaslasele. Siin kehtib üks põhimõte: nii nagu seisev vesi ajab toru rooste, kaob kehast ka seksiisu, kui inimene seksib üha harvemini ja harvemini. Masturbaator ja vibraator tõstavad nautleja libiidot ja suurendavad huvi seksi vastu ka oma kallimaga.

Minu erektsioon vajub ära – mida teha?

Hinnanguliselt kuni 70% meestest on hädas erektsioonihäiretega. Ka 80-aastased kliendid otsivad abi. Värskelt on leitud noorem kaaslanna, kellel on huvi seksi vastu. Alates 40. eluaastatest väheneb meeste seksuaalne võimekus märgatavalt. Sealt edasi on iga 10 aasta kohta soorituse langus umbes 10%. Musta Pantri perenaine Inna kiidab ka naisi, kes on piisavalt julged, et osta oma meestele erektsiooni võimendavaid ja taastumisaega lühendavaid looduslikke erektsioonikapsleid.

Kuidas pärast abikaasa surma jälle orgasm saada?

Nõukogude korra ajal loodud abieluliitudes oli normaalne, et kogu voodielu käis mehe vajaduste ümber. Naise seksuaalsus oli teisejärguline teema. Pärast mehe surma on naine enda vajadusi esimest korda elus avastamas ega tea, kust kohast alustada? Dildo ei ole esimene asi, mida naistele soovitada. Pigem on selleks kliitorit imev vibraator, mis pakub nii võimsaid orgasme, mida naine pole oma mehelt kunagi saanud.

Kas ma saan mingit kiimarohtu oma naisele tee sisse tilgutada?

Näeme, et meie e-poest otsitakse tihti toodet „kiimarohi naisele”. Kuna sellist toodet pole olemas, palutakse telefoni teel abi. Meil on tootevalikus Hispaania kärbse armutilgad, ent need ei toimi selliselt, et tilgutad tee sisse ja naine muutub nümfomaaniks. Murekoha juureks on naise vähene seksiisu. Seda ei lahenda võluvitsaga, kuna naise libiido on mitmekihiline nagu kapsapea. Naine vajab erutumiseks eelmängu, hellitusi ja flirti.

Orgasmini jõudmiseks peab seks kestma kauem kui 5,44 minutit, mis on enamiku paaride keskmine vahekorra kestus. Kui eelmäng on tavaline osa seksist, siis armutilgad võimendavad naise tundlikkust. Kuuleme oma klientide hääles selle peale pettumust, et kas tõesti ei ole mingit lihtsamat moodust?

Naise libiidot toetavad armutilgad

Vastame kõikidele küsimustele suurima rõõmuga!

Hoia enda seksuaalsust ja oma suhte särtsu. Leia värskust Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse Mustast Pantrist diskreetselt pakituna ja ilma viideteta sisule või saatjale.

Vallatuid naudinguid!

Inna
Musta Pantri perenaine

Jaga
Kommentaarid