Ära avalda endale liigset survet, et esimesel korral saada ideaalne pilt

See on täiesti okei, kui esimestel kordadel pole need pildid sinu jaoks niivõrd kuumad. Aga usu mind, sinu partneri jaoks on! Kuid sellegipoolest võta see aeg, et olla üksi, hakka katsetama ning leia need nurgad, mille alt näed välja uskumatu.

Tea enda häid nurkasid

Kasuta arvutit, (digi)kaamerat või telefoni. Mängi erinevate nurkadega. Ülalt pildistades kipud jääma rohkem modelli moodi, altpoolt pildistades seevastu võib sinu seksikad kurvid rohkem välja tulla. Kindlasti tasuks piltide tegemisel kasutada taimerit, toetada vastu raamatuvirna või osta mõni taskukohane statiiv ja kasutada seda piltide tegemisel.

Ole loov

Ole enda kodus olevate peeglitega loov – vajadusel keera see teisele küljele või vaheta selle asukohta. Kui saad aknast saadavat loomulikku valgust ära kasutada, tee seda. Liialt tumedate fotode vältimiseks pea meeles, et pead olema näoga valgusallika poole. Kui viibid avalikus tualettruumis või riietusruumis, võid näiteks enda seelikut üles tõmmata või seevastu tõmmata särki alla ja tee enda partnerile sellest pilti. Ent veendu, et oled samal ajal turvaliselt ikka lukustatud ukse taga!

Ammuta inspiratsiooni inimestelt, kelle esteetikat sa armastad

Üks parimaid asju 21. sajandi juures on see, et kõik on valla ja sa võid inspiratsiooni ammutada ükskõik kust – kas mõne pluss-suuruse pesumodelli Instagramist või vaadates Vogue’i ja selle kaanestaari. Täida oma internet piltidega, mis panevad sind tundma seksika ja võimsana (ja ära kõhkle proovimast poose, mida näed).

Allikas: Allure