Suu ja huuled
Huuled on ülitundlikud, seega anna aga hagu pehmete ja sensuaalsete suudlustega.

Silmalaud, otsmik ja põsed
Põsed on väga tundlikud ja kui naine sulgeb silmad, kui sa samal ajal suudled ta põske, võib see olla tõsiselt erutav. Õrnad suudlused otsaesisele, silmalaugudele ja põskedele võivad tekitada naisele tunde, et tema eest hoolitsetakse ja teda hoitakse.

Kõht
Muidugi see oleneb, kui mugavalt tunneb end naine, kui keegi ta kõhtu suudleb. Kui naine tunneb end mugavalt, on see tema jaoks ääretult erutav piirkond.

Kael ja rangluu
Kael on üks nendest kohtadest, mis saab ebaausalt vähe tähelepanu. Olenemata sellest, kas sinu naisele meeldivad õrnad paitused või karmimad hammustused, saab seda erogeenset tsooni igal juhul maksimaalselt ära kasutada. Küll aga selles piirkonnas kehtib ütlus – kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Ehk mida aeglasemad suudlused, seda parem.

Randmed ja põlved
Kõikidest kohtadest, mis on juba niisamagi tundlikud, võib tekkida erogeenne tsoon. Mistõttu paljud naised leiavad, et randmed ja põlveõõnsus on väga erogeenne tsoon. Seega kasuta neid traditsioonilisi kõditavaid kohti eelmängu ajal, aga ole sellega ettevaatlik! Seksikast eelmängust võib saada hüsteeriline naermine, mis võib seksituju ära nullida.

Kõrvad
Kui oled mõelnud, et miks väike näksimine kõrvast eelmängu ajal on nii seksikas, siis sellele on olemas väga hea seletus. Nimelt kõrvanibud sisaldavad verevoolu, mis muudab kõrva väga tundlikuks.

Reie siseküljed
Kui liigud reie sisekülgedelt õrnade suudlustega aeglaselt häbeme poole hullub sinu partner täiesti kindlalt!

Jalad
Inimesed kas armastavad või vihkavad jalgu. Mõned inimesed arvavad, et varvaste imemine on seksikas ja kui sina kui ka su partner arvavad samamoodi, siis võib eelmängu tuua ka varbad. Kuid pea meeles, eesmärk on partnerit erutada – kui see tekitab sinus või sinu partneris siiski ebamugavust, siis lõpeta.

Rinnanibud
Naiste rinnanibud on tavaliselt tundlikud, mispärast peab veenduma, mis sinu partnerile meeldib – kas pehmed suudlused või õrnad näksimised. Kui oled teada saanud, mis partnerile meeldib, siis anna aga tuld rindade mängimisega.

Häbe
Ainult kliitor ja G-punkt ei too naisele mõnu. Häbe – teise nimega naise vagiina välimine osa – on üks suur erogeenne koht. Et seda kohta maksimaalselt ära kasutada, kasuta keelt, peenist, sõrme või mõnda sekslelu nagu pintslit.

Kliitor
See on kindlasti naise keha kõige tundlikum punkt. Alusta sulgkergete puudutustega ning seksi ajal hakka kliitorit stimuleerima. Stimuleerimiseks sobiks hästi ka erinevad seksmänguasjad.

Allikas: Women’s Health