Pühi magamistoast sügispimeduse tolm seksika üllatusega ja paku naisele naudingut, mida ta väärib! Kui sina oled üks neist, kes nahistab kord kuni kaks nädalas ainult voodis enne uinumist, siis on soovitused just sinule.

Love Nesti paaride vibraator stimuleerib suguühte ajal naise kliitorit ja G-punkti. Anna pult härra kätte ja lase temal juhtida. Enamik naise orgasmidest toimuvad kliitoril ja Love Nest suristab suguühte ajal läbi kõik naise mõnunärvid. Mees naudib penetratsiooni tihedamas vagiinas. Win-win mõlema partneri jaoks.

Luksusklassi vibraatorid, mis imevad kliitorit ja vibreerivad G-punktil. G-punkti orgasmini jõuavad naised klassikalise penetratsiooni kaudu harva. 75% naiste orgasmidest toimuvad kliitoril. Need armukesed imevad kliitorit masseerides kõiki kliitoril asetsevaid närve, mida on kokku 8000. G-punkti massaažiks on abimehed varustatud võimsa mootoriga. Kaks ühes massaaž garanteerib igale naisele võimsa orgasmi.

Kinkekomplekt Ulakas Daam vürtsitab magamistuba nagu kuum tšilli. Ehi oma kallim seksikate pärlistringidega, mis õrritavad kandes kliitorit. Seejärel kanna kliitorile vedel vibraator Vibroh, mis erutab naise kliitorit ja muudab selle tundlikumaks. Masseeri õrnalt käega. Seejärel lülita sisse Ohmama kliitorivibraator, millel on koguni 36 erinevat vibratsioonimustrit. Minutiga orgasmini – naised on alati teadnud, et parim kliitorimassaaž oma mehelt on ringjad liigutused kliitori ümbruses. Ohmama vibraator teeb selle liigutuse veelgi paremaks.

Paaride Naudingud on ideaalne kingitus paaridele sügispimeduse magamistoast minema pühkimiseks. Kinkekomplektist leiad 15 toodet mehe ja naise naudinguteks, et saaksid iga päev oma kallimale üllatuse teha. Kaal 1,56 kg. Mõõdud 34 x 24,5 x 10,5 cm.

2021. aasta naiste populaarseimad vibraatorid nüüd suurepärase hinnaga!

Hulluta teda avalikus kohas või maailma teisest otsast KAUGJUHITAVA VIBROKUULIGA

Naise G-punkt asub tupe avast 2,5–8 cm kaugusel ja vibrokuul vibreerib täpselt õiges vahemikus ning seda väga võimsalt. Juhi vibrokuuli kellast, äpist või otse toote nupust. Seks avalikus kohas ei ole kunagi nii lõbus olnud. Valmistatud siidiselt siledast meditsiinilisest silikoonist, 100% veekindel ja kaugjuhitav.

Selles vallatus komplektis on olemas kõik vajalik pööraseks ööks:

  • MULTIFUNKTIONAALNE PAARIDE VIBRAATOR – kliitori ja nibude stimulatsiooniks. Mehe munandite ja peenise õrritamiseks.
  • VIBREERIV PEENISERÕNGAS – pikendab mehe erektsiooni kestvust ja stimuleerib seksi ajal naise kliitorit. 75% naise orgasmidest toimuvad kliitoril.
  • PULDIST JUHITAV VIBROKUUL – stimuleerib naise G-punkti. G-punkt on tupe avast 2,5–8 cm kaugusel ja vibrokuul suriseb täpselt õiges vahemikus.
  • SEKSTÄRINGUD – vallatute poosidega mängulisteks hetkedeks.
  • KÕDISULG – ehtsate marabusulgedega kõditi meelte äratamiseks.

Erinevate uuringute kohaselt suurendab seksivaene elu stressi ja immuunsüsteemi nõrgenemist. Seksuaalse tervise eest hoolitsemine on igaühe enda kohustus. Orgasmid on äärmiselt tervislikud ja sekslelude toomine paarisuhtesse hoiab rutiini kaugel eemal.

Julgege katsetada ja uusi asju avastada erootikapoe Must Panter hoolega valitud toodete hulgast.

Vallatuid naudinguid!
Must Panter

Jaga
Kommentaarid