Muutused igapäevases rutiinis
Tavaliselt sa tead väga hästi, mis su partner teeb, kuhu ta läheb ning mis paiku võiks ta koju tulla. Kui aga avastad, et igapäevarutiinis on järsku ilma põhjuseta muutused, võib see tähendada midagi kahtlast.

Ta muutub kõiges kaitsvamaks
Lisaks igapäevarutiini muutumisele on märgatavaid muutusi näha ka sinu partneri käitumises. Ta muutub oma olemuselt kaitsvamaks ning salatsevamaks.

Hoiab telefoni rohkem enda läheduses
Eriti tasuks silmad lahti hoida, kui partner on muutunud enda telefoni suhtes kaitsvamaks ning muutub näiteks agressiivseks, kui puudutad ta telefoni. Petmisele võib vihjata ka see, kui partner on kõvasti sagedamini telefonis, kui ta seda varasemalt olnud on.

Ei näita enam huvi sinu vastu
Kas partner ei kuula sind enam või ei soovi nii palju aega koos veeta? Ta ei aita sul otsuseid teha ja ei sekku sinu ellu nii nagu varem? See juhtub peamiselt seetõttu, et tema tähelepanu hajub mujale. Ja kuhu veel, kui mitte mõne teise naisele.

Ta hoolitseb enda eest paremini
Kui sinu partner petab sind, võib ta teha täiendavaid jõupingutusi, et hea välja näha. Kui sinu partneril on mõni uus silmarõõm, võib ta end tavapärasemast rohkem esinduslikumalt riidesse panna või teeb väga järsu muutuse enda stiili suhtes. Samuti uus parfüüm – ja seda ohtralt veel peale pihustades – võib viidata sellele, et tal on keegi uus.

Allikas: Onlymyhealth