Mitte miski pole parem, kui eelmäng enne seksi. Naist lihtsalt voodisse visata ja seejärel riided seljast kiskuda, pole just kuigi hea samm. Imelise seksi toob siiski väike „soojendus” eelmängu näol. Lase enda partneril end hästi tunda – näiteks silitades ja suudeldes ta reisi, kaela ja ka rindu.

Kuid eelmäng ei tohiks tunduda tööna, mida tuleb teha. Ole kirglik, muutu emotsionaalseks ja ennekõike lõbutse koos enda partneriga. Eelmäng ja seks ei saa hea olla, kui te ei tunne partneriga rõõmu sellest.

Hea seksi toob ka tehnika ja intiimsuse kombinatsioon. Kui me ütleme tehnika, siis räägime kõigest, mida oled enda partneri kohta seni õppinud – mis on tema lemmikud kohad, kust teda puudutada ja millal seda teha. Intiimsuse all mõtleme, et kõik need puudutused tuleb täita emotsioonidega. Samuti tuleks teada, millal talle midagi seksikat öelda.

Paraku hoolitsevad enamik meestest ainult enda ja enda mõnutunde eest. Kui tahad aga voodis olla uskumatult hea, tuleks eesmärgid pisut teiseks seada. Eesmärk on lasta naisel saavutada enda haripunkt enne, kui sina seda teed. Ei, kindlasti sa ei pea suutma tunde vastu pidada, kuid tavapärasest pikem viivitus on teretulnud.

Seega ole emotsionaalne, intiimne ja palun kesta kaua!

Allikas: The Frisky