Paraku ei pruugi ka inimene ise alati mõista, et tema suhtumine pole lugupidav, vaid hoopis kaasinimesi pisendav. Kehvasid hoiakuid vastassoo suhtes esineb mõistagi nii naiste kui meeste seas. Selles artiklis toome välja levinud käitumismustrid, mis on omased meestele, kes ei austa naisi.

1. Kui kohtumine on naisterahvaga, siis lubab ta endale hilinemist, kuid meestega kohtumisel on ta reeglina punktuaalne.

2. Naistega suhtlemisel muutub ta loetud sekunditega flirtivast ja familiaarsest ülbeks ja õelaks. Nii võib see edasi-tagasi korduda ja naine satub segadusse ega oska selle mehega kuidagi suhelda.

3. Eriline võistlushimu lööb selle mehe puhul välja just koostöös naistega. Justkui ei saaks mees endale lubada, et temast “nõrgem” olend kuidagi milleski parem võiks olla.

4. Tema arvates pole lubatud naistele see, mis meestele. Me kõik oleme kuulnud, kuidas hindavad sellised mehed naisi, kellel on mitmeid erinevaid partnereid olnud, ja mida arvavad nad oma kamraadidest, kellel märkimisväärsel hulgal vallutusi seljataga. Väga erinev suhtumine!

5. Suhtes teeb see mees otsuseid ainuisikuliselt ja võtab naise eest sõna, justkui ei olekski kaaslase näol tegemist võrdväärse täiskasvanud inimesega, kellel on omad soovid ja arvamused.

Allikas: YourTango