Nõuandekolumni autor Eleanor Gordon-Smith jagas soovitusi, mida sellises olukorras teha.
Iga suhe ei pea kindlasti muutuma igavaks kooseluks, kus ollakse rohkem korterikaaslased. Muidugi võib mõni sellist suhet tahtagi, aga keskenduma peab sellele, mida teie tahate suhtest.

Mõtle, kas tahad selle inimesega paremat suhet või hoopistükkis teist suhet? Sellele küsimusele ei pruugi olla lihtne vastata, kuid kui sa siiski armastad teist inimest, peaksid sellest tundest aru saama. Kas sa elad tema õnnestumistele alati kaasa? Kas te toetate üksteist rasketel hetkedel? Kas sa kujutad ette end temaga ka 20 aasta pärast koos olemas? Kas ajate üksteist naerma?

Kui vastasid jaatavalt, siis on viise, kuidas igav suhe taas ellu äratada. Armumine on seotud tihti ihaga. Sa ihaldad mingisugust inimest ja tahad temaga võimalikult palju aega koos veeta. Pikaajaline suhe on vastupidine, muutud inimesega familiaarseks ja on eeldus, et sa veedadki temaga palju aega. Kire äratamiseks võite uurida, mis teeb teid hoopis üksteisest erinevaks, mis külgesid te igapäevaelus üksteises ei märka.

Kui aga sekselu on väsinud, siis tuleb sellest ausalt rääkida. Miski ei muutu niisama. Seks peaks olema rõõmus ja lõbus tegevus, seega arutage, mis kummalegi meeldiks.

Kui võtad neid nõuandeid kuulda ja pole ikka suhtega rahul, siis ehk ongi aeg see suhe lõpetada. Suhe võtab küll tööd, aga see ei tähenda, et suhtes olemine peaks pidevalt keeruline olema.

Allikas: The Guardian

Jaga
Kommentaarid