“Olin üht mu ammust meestuttavat — sõbraks ei paindu keel teda enam nimetama — tutvustanud ka mitmele sõbrannale. Eks ta tegi neist enamikule ka lähenemiskatseid ja jäi mitmega suhtlema, aga vabad inimesed, selles pole midagi halba. Kui ta aga ühe mu sõbranna sõbranna südame murdis ja ma juhtusin — täiesti sõbraliku tooniga kusjuures — mainima, et kuule, see polnud küll ilus, järgnes selline ebaadekvaatselt raevukas rünnak meie kõigi kolme vastu, et olime esimese hooga kõik pahviks löödud.

Üksteisega oma tundeid jagades tuli ka jutuks see, mida ta meist kellelegi rääkinud on. Ja siis läks huvitavaks! Nimelt tuli välja, et meesterahvas on hullem klatšija, kui kõik maailma latatarad kokku! Vähe sellest, et ta oli meile kõigile rääkinud “Sa oled nii ilus/lahe, sinuga tahaks küll voodisse minna/koos olla” juttu (mille enamik meist lasid kõrvust mööda meie enda suhtestaatuse tõttu või sellepärast, et mainitud mees asus meie jaoks mõtteliselt sõprade kastis), lisaks oli ta inetult klatšinud teisi, mõtlemata sellele, et me oleme omavahel sõbrannad ja naised räägivad omavahel. Kelle välimust kommenteeriti, et näeb vana välja, kelle lähisuhteid (sealhulgas klassikaline kättemaksulause, kui oled keeldunud mehega voodisse minemast “ta magab kõigiga” — väga ebaõiglane väga truudes suhetes inimeste kohta!), kelle meeleseisundit, et see on täitsa segi.

Kokkuvõtteks, väga toksiline ja paljastus klassikalisest nartsissistist! Tänaseks oleme kõik ta ära blokeerinud ega suhtle temaga enam ja edaspidi suhtume ettevaatlikumalt kõikidesse meestesse, kes teistest naistest halba räägivad, sest ilmselt räägib ta siis varsti ka sinust samamoodi.”