Lääne ühiskonna seksuaalne avanemine sai uue hingamise pärast „50 halli varjundit” filmi ja raamatu välja tulemist. Ontlikud paarid said innustust proovida uusi poose ja sekslelusid. Enamik inimesi jooksis sekslelupoodidele tormi, ent leidlikumad otsisid kodust käepäraseid alternatiive seksleludele. Peaasi et suriseks ja meenutaks sekslelu. Seetõttu kasvas ka seksivigastustega traumapunktidesse pöördumine.

Kuidas seksleludest saadavaid vigastusi vältida?

Erogeense tsooni vigastus on hirmus ja väga valulik. Eksperdid soovitavad koduseid vahendeid, nagu hambahari, kurk, porgand, kruvikeeraja või võtmehoidja rõngas, seksimisel mitte kasutada. Sekslelud on disainitud kehasõbralikest materjalidest, venivad, painduvad. Anaalsekslelud on spetsiaalse laia põhjaga, et mõnuallikas ei saaks kehasügavustesse kaduda. Õiged tööriistad on ülimalt olulised, et seks lõppeks naudingu, mitte traumapunkti sõiduga.

Elektriliste sekslelude puhul on oluline jälgida, kas toode on veekindel. Kui ei ole, siis ei tohi sellega vanni minna ja elektrišokiga riskida. Peeniserõngast ei tohiks peal hoida kauem kui 30 minutit järjest. Kuigi naised vajavad orgasmini jõudmiseks rohkem aega kui mehed, siis peeniserõnga kandmise aega erektsiooni pikendamise eesmärgil tuleb siiski piirata. Kõige tavalisem ebamugavus, mis seks paaridele valmistab, on pindmise naha marrastused näiteks vaiba peal seksides või siis jõulise penetratsiooni käigus kuivas vagiinas. Selle vältimiseks soovitame kasutada rohkelt libestit ja mitte hullata karedal pinnal.

Sidumismängude harrastajad võivad rahulikult hingata, kuna käeraudadel on turvanupud, mis vabastavad ahelad ka ilma võtmeta. Vanu politsei käeraudu ei maksa kodus järele proovida. Neisse võibki kinni jääda.

Materjalid on olulised

Igat asja ei tasu enda sisse toppida. Kvaliteetsed sekslelud ei sisalda intiimpiirkonnale sobimatuid ühendeid, näiteks ftalaate. Külmkapis leiduvad köögiviljad teevad ainult seedimisele head, kui neid õigest otsast manustada. Köögiviljad ei sobi seksimiseks. Sekslelud on kaetud mittepoorsete materjalidega ega lase bakteritel oma pinnal vohama hakata. Seebi ja sooja veega pestes saavad nad lõpuni puhtaks.

Mida teha seksivigastuse korral?

Kui näiteks võtmehoidja rõngas või muu kodune vahend jääb peenise külge kinni, siis aseta peenisele külmakott ja tõsta puusad südamest kõrgemale, et veri valguks pea suunas. Lase paistetusel alla minna ja libesta kreemi või seebiga peenis ning proovi rõngas eemaldada.
Kui näiteks kurk jääb vagiinasse, siis lõdvestu ja istu. Oota mõni minut ja pigista tupelihaseid. Tupemahlad libestavad võõrkeha ja see hakkab raskuse mõjul allapoole liikuma.

Seksivigastuse korral on oluline kohe tegutseda ja mitte oodata päevi suures häbis enne arsti juurde pöördumist. Selleks, et arsti juurde mitte sattuda, tuleb oma voodielu vürtsitada selleks ette nähtud seksleludega.

Masturbaatorid, kuhu peenis kinni ei jää!

Leia endale ja kallimale vallatusi Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt üle kogu Eesti.

Vallatuid naudinguid!
Must Panter

Jaga
Kommentaarid