Kuigi see ei tähenda alati halba, siis toome siiski välja märgid, mis näitavad, et tegutsed südame järgi.

Tagasi lükkamine muserdab sind

Lahkumineku järel oled täiesti löödud, suutes keskenduda vaid sellele, kui väga armsamat taga igatsed ja kui väga ihkad tema puudutust tunda. Tõrjud oma aju, kui see üritab öelda, et lahkuminek oli õige.

Sa ei oska seletada, mis sind inimese poole tõmbab

Kui oled kellestki sisse võetud, siis ei suuda sa sellele seletusi leida. Põhjus pole otseselt välimuses, tarkuses või vaimukuses, ta lihtsalt oskab sind naeratama panna.

Armastad ideed armastusest

Oled lootusetu romantik, kes võlutud roosidest, šokolaadist ja üleüldse klišeedest. Vaatamata teiste arvamusele on see sinu jaoks armas.

Jagad kõiki oma saladusi

Oled liiga usaldav jagades koheselt kõike. Kui inimene su elust lahkub, siis on kõhe mõelda, et pea täiesti võõras inimene teab sinu suurimaid saladusi.

Annad teisi võimalusi

Kuigi oled teadlik, et ei peaks eksile andestama, teed seda sellegipoolest. Tead, et ta on sulle toksiline, kuid hoolid temast liiga palju, et teda eemale tõrjuda.

Sul on tugev kõhutunne

Sa ei suuda neid seletada, sest pole loogilist selgitust aga tavaliselt on sul õigus.

Sind on dramaatiliseks peetud

Sa ei suuda õnnelikuna oma tundeid varjata. Sama kehtib ka õnnetu olemisega, koged emotsioonide suuri kõikumisi.

Tegutsed tormakalt

Sa ei mõtle asju läbi, tegutsedes enne asjade läbi mõtlemist. Elad hetkes.

Usud märkidesse

Märgid, et peaksid eksiga ühendust võtma, et midagi halba hakkab juhtuma või keegi surnud lähedastest üritab sinuga ühendust võtta.

Sul pole palju kahetsusi

Ükskõik kui kurvalt asi lõppes, sul ei ole kahetsusi. Sa tunned rõõmu, et oma eksiga suhtes olid vaatamata sellele, et ta sind pettis. Oled tänulik parima sõbranna üle, kes nüüd välismaal elab. Sa ei lase kurbadel lõppudel rikkuda ilusaid mälestusi minevikust.

Artikkel: YourTango