Hiljuti läbiviidud uuringu järgi on lausa 63% inimeste arvates nende paarilise välimus pandeemia ajal koledamaks muutunud ning sellest joonistus neli peamist muudatust, mida välimuse osas muuta soovitakse.

Juuksed

Kas oled pidanud varjama õudust oma näol, kui kaaslane juuksurist koju jõuab? Sa pole ainuke. Lausa 41% küsitletutest vastas, et sooviksid partneri juures teistsugust soengut näha ning 27% vastanutest muudaksid kaaslase soengu täiesti ära.

Kõht

Peale piirangute algamist on meist väga paljud mõned lisakilod juurde haakinud. 2021. aasta uuringust selgus, et lausa 42% täiskasvanutest võttis kaalus tahtmatult juurde ja selge on see, et need lisakilod on ka partneritele nähtavad. 21% inimestest ütlesid, et sooviksid kaaslase kõhule kogunud lisakilod kaotada.

Hambad

Kõigil pole vedanud naturaalselt sirgete ja valgete hammastega ning nende saavutamisega kaasneb suur koormus rahakotile. Ilusamat naeratust sooviks raha kulutamisest hoolimata oma kaaslase juures näha 10% vastanutest.

Silmad

Silmade juures ei saa inimene just väga palju muuta. Värvilised kontaktläätsed, ripsmepikendused ja silmameik on ühed ainsatest vahenditest, millega silmi veidi muuta. 9% inimestest soovis hoolimata ülesande keerukusest oma kaaslase silmade juures midagi muuta, kui võimalus peaks tekkima.

Allikas: Best Life Online