Pole küsimustki, et suhtes olemine tähendab teineteise piiride austamist. Kui neist üle astuda, tuleb valmis olla ootamatusteks. Just nii läks 26-aastase anonüümseks jääda sooviva naisega, kes kirjutas Redditis nii: "Mina ja mu kihlatu peaksime kolme nädala pärast abielluma, kuid peale poissmeestepidu sai selgeks, et pulmi ei pruugi toimudagi!

Hullumeelne või täitsa normaalne? Just nii arvab Naisteka lugeja:

"Oleme abielus 48 aastat ja abikaasaga austame ka teineteise privaatsust. Me usaldame teineteist ilma käske ja reegleid kehtestamata. Ta isegi viib mind autoga klassikokkutulekule ja sõbra sünnipäevale ja kunagi pole ta keelanud mul trenni ega võistlusreisile minekut... Ka tema käib oma tutvusringkonnaga aktiivselt läbi. Ja arvan, et tänu [sellele], et meil on vaheldust, ei teki ka rutiini ega teineteise süüdistamist. Ja kui koos pidutseme, siis võime tantsida poole ööni – me armastame teineteist ikka veel. Ka suure armastuse lämmatab ruttu armukadedus ja mitte usaldamine.

Me ei abiellu selleks, et teist petma hakata! Mõelge natuke ka, kui te nii ei suuda elada, pole vaja abielluda. Mehed ei ole dresseeritavad – nad kas sobivad või ei!"