Vann on teadatuntud koht lõõgastumiseks ning stressi leevendamiseks ja intiimsus käib sellega käsikäes. Seepärast peetakse vanni ideaalseks paigaks, kus partneri või iseendaga intiimsusi jagada. Nagu öeldud, siis seks vannis on täiesti sobiv, sest oled eemal nutiseadmetest ehk ka argielu probleemidest, soe vesi leevendab lihaspingeid ja nii ongi eelmänguks ideaalsed tingimused loodud.

Kuidas siis vannis ikkagi seksida?

Kindlasti tuleta endale algul meelde, et see ei lähe nii nagu romantilistes filmides, algus on alati kohmakas, seega võtke kumbki kaasa huumorimeel ja rääkige kõigest avameelselt. Enne vanni astumist käige kumbki ka duši all, et vältida võimalikke infektsioone. Peale kiiret pesu astu kaaslasega vanni ja võtke endaga kaasa ka libesti, sest vees olles võib naturaalsete kehavedelike hulk hoopiski väheneda. Alustage üksteise stimuleerimisega, samal ajal kui romantiliselt kallima süles istud.

Kui soovite jõuda ka penetratsioonini, siis peaks vältima tavaliste seepide ja vannivahtude kasutamist, et vältida kõikvõimalikke infektsioone. Kondoomi kasutades ole veel eriti ettevaatlik, sest vee tõttu võib see kergemini maha libiseda või katki minna.

Vaginaalse ja anaalseksi puhul on vannis parimaks positsiooniks selili lamamine, samal ajal kui partner su peal tegutseb, lisaks saad ka jalad ümber kaaslase torso panna. Ka tagurpidi kauboitüdruk ja koerapoos on vannis head positsioonid, kui sul on millestki kinni haarata.

Kui aga tunned, et penetratsioon vannis pole siiski sinu jaoks, siis kasutage seda aega üksteise hellitamiseks. Pole kuumemat eelmängu kui vannis jagatud intiimsused.

Allikas: Cosmopolitan