Oma unistuste poole püüdlemine ja harmooniline elu saab Kristiina Raie sõnul alguse enda sisse vaatamisest. „Esmalt oleks inimesel vaja õppida ära oskus vaadelda ennast kõrvalt. See on oskus näha, millise kvaliteediga mõtteid, sõnu lauseid me mõtleme ja ka välja ütleme ning millised on meie igapäevased automaatreaktsioonid. Kui palju need meid tegelikult teenivad? Kas meie sisemine seisund toetab meie edasiliikumist ja kas me sellisena, nagu me praegu oleme, sellise häälestusega, saavutame oma eesmärke?“ Vaimne eneseareng tähendabki Kristiina sõnul enda sisse vaatamist, endaga tegelemist ning kordades suuremat selgust selles, kuhu soovitakse jõuda ning kogeda.

Üks olulisemaid takistusi, mis ei lase meil kogeda õnnetunnet ega jõuda oma unistuste eluni, on aga ohvriroll. „Inimesed tunnevad ennast ohvrina ning valivad kannatuses olemise. See tähenda, et vastutus pannakse kellelegi teisele, aga teadlik areng hakkab ikkagi siis, kui inimene võtab vastutuse, siis tulevad nähtavale ka uued lahendused, mida ta enne ei näinud,“ lisab Heli Haruoja.

Methodraie Koolituskeskuses korraldatakse nii vaimse arengu kursuseid kui ka töötubasid. Viimase aja trendina näevad naised, et tee nende juurde leiavad järjest nooremad inimesed. Siiski jagub kliente igas eas, sest kunagi pole hilja alustada.

Uuest Elustiili podcast’ist saad teada:
1. Mida teha, kui ei julge enda sisse vaadata?
2. Mis võiks olla sinu eluülesanne?
3. Kuidas saavutada oma eesmärke?
4. Kas vaimselt teadlik inimene elab stressivaba elu?
5. Mida tähendab ohvriroll ja kuidas sellest vabaneda?

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid