Naisteportaal allwomanstalk.com reastas viisteist silmapaistvamat inimtüüpi, kes jõusaalis ikka ja jälle kohtab. Kas tunned end ära?

1. Suure vaeva nägija - see tüüp on trennist huvitatud ja oi kuidas ta seda välja näitab. Ükski raskus pole liiga raske ja ükski harjutus võimatu!

2. Preili kohut mõistja – "kas sa tõesti ei tea, kuidas seda masinat kasutada?"

3. Segaduses – tal pole aimugi, kus ta on ja mida ta teeb...

4. Härra ülbe – ta on sageli napilt riides, väga enesekindel ja teda jagub kõikjale.

5. Joogatüdruk – sa juba tõenäoliselt tead teda. Ta on vaikne ja teeb kõike suure pühendumisega. Märkamatu, kuid alati olemas.

6. Selfide tegija ehk inimene, kelle jaoks tõestusmaterjal pildi näol on hädavajalik – ta peab alati tõestama, et trennis käis.

7. Tähelepanu nautija- kui ta midagi teeb, siis vaadaku kõik! Samuti paneb ta rõhku oma rõivastusele (või selle puudumisele!).

8. See kuum tüüp – iga kord kui ta mööda läheb, saadad sa teda pilguga.

9. Pingutaja – arvatavasti on tegemist treeneriga, kes ei taha, et keegi kunagi alla annab! "Sa suudad", "sa jõuad veel!"- tema motivatsioonihüüded kostuvad kaugele.

10. Jaanuari juhtum – see inimene, kes kunagi trenni ei tee, kuid uue aasta lubadustega koos tuleb ta siiski saali.

11. Modell- ilus ja kadestamisväärse figuuriga inimene, keda on ilus vaadata ja kes teab, mida ta teeb!

12. Inimesed, kes end sinna väevõimuga veavad – me kõik oleme kunagi need olnud!

13. Vaatleja – ehk keegi, kes pigem istub nurgas, näpib telefoni või jäädvustab spordisaali aknast pilte, üldiselt nad ise trenni ei tee.

14. Uhkeldaja – tal on vajadus pidevalt oma andeid näidata.

15. Veidrik– alati on mõni kahtlaselt käituv imelik tüüp, kelle peal pilk pidama jääb ja tekib küsimus, miks ta ometi siin on!

Allikas: Allwomenstalk