1. Sa oled temast väsinud

Enne olid sa temast vaimustuses. Sa mõtlesid tema peale kogu aeg. Unistasid temast. Tahtsid temaga kogu aeg koos olla. Igatsesid tema puudutuste järele. Nüüd, kus te koos olete, oled sa temast väsinud. Ja sa ei taha enam üldse temaga koos olla. Tõenäoliselt oli teie vahel ainult mingi mööduv kirehoog, sest kui ta oleks sinu tõeline armastus, ei tunneks sa end praegu nii.

2. Te vaidlete ja tülitsete kogu aeg

Kui kogu selle aja jooksul, mis te koos veedate, te ainult tülitsete ja vaidlete mõttetute asjade pärast, siis ei ole te teineteise jaoks loodud. Armastus ei ole alati lihtne ja kõikide paaride vahel tuleb erimeelsusi ja vaidlusi ette. Aga häid hetki peaks olema siiski rohkem kui halbu. Ja sa ei peaks olema kogu aeg õnnetu.

3. Ta ei meeldi sulle

Sisemine ilu on muidugi kõige tähtsam, palju olulisem kui välimus. Aga sa ei saa olla koos kellegagi, kes sulle vastumeelsena tundub. Ja see on ka ebaõiglane selle inimese suhtes, kellega sa koos oled ja kes tõenäoliselt sind armastab.

4. Sa unistad muust

Kui sa oled armunud valesse inimesse, siis tõenäoliselt oma südamepõhjas unistad sa hoopis teistsugusest elust ja võib-olla ka kellestki teisest. Kui sul pole oma kaaslasega samu tulevikuplaane, siis ilmselt ei ole te teineteisele loodud.

Allikas: Kodused Lood