Mehed, need sekspoosid on teile trenni eest

Kuum võipurustaja: Mees seisab püsti, naine lamab selili ja tõstab oma jalad üles lae poole, nii kõrgele kui võimalik. Ideaalne poos ka neile, kes soovivad praktiseerida midagi hoopis teistsugust. Mees kulutab selle poosi ajal umbes 211 kalorit.

Püsti seistes võhmale: Naine hüppab sulle sülle ja võite igaks juhuks seinalt tuge otsida. Kas pole mitte erutav hoida naist süles, samal ajal talle sügavalt silma vaadata ja aeglaselt tõugata? Poole tunni jooksul kulutad ka ligi 200 kalorit.

Aegumatu koerapoos: Ulakad laksud, kerged juustest sikutamised, naise kelmikas pilk üle õla... Ja umbes 180 kalorit ka poole tunni jooksul nagu naksti kulutatud!

Naised, need sekspoosid kulutavad kõige rohkem kaloreid

Ulakas kauboitüdruk: Hüppa sadulasse, naudi vaatepilti oma kullakesest ja kalorid kaovad nagu iseenesest! Umbes 188 kalori kaotusega võid poole tunni jooksul arvestada.

Kuum võipurustaja: Kuum poos, mille ajal saad oma kallist kaasat vaadata hoopis teise nurga alt. Ehkki mehe jaoks kulutab see poos veidi rohkem kaloreid, kulutab naine poole tunni jooksul selles poosis umbes 179 kalorit.

Aiakäru või erutav plank: Kui otsite maalähedast kogemust, võite rõõmsalt ette kujutada end koos mehega kui ühtse aiakäruna. Mees põlvitab maas, sina võtad plank-asendi. Kui sul on treenitud ülakeha, suudad end käte jõul püsti hoida, samal ajal kui mees ettevaatlikult sinu jalad maast vabastab ja neid hoiab. Näete kõrvalt vaadates välja nagu aiakäru. Ja sellise erutava poosi ajal kulutad sina umbes 150 kalorit.

Allikas: Daily Mail