Eve oli kenake, saledake ja vaikseke. Marjega suhtlema ei kippunud. Vaatas nagu uus õpilane õpetajat. Nad ütlesid tere ja seejärel juhtis Paul Eve nende maja suurde magamistuppa, kuhu ta oli end sisse seadnud juba enne Eve külaskäiku. Vastavalt kokkuleppele, nagu ta ise Marjele ütles. Teler oli magamistoa seinal ammu, kuigi Marje ja Paul seda kunagi ei vaadanud.

Kuigi Marjele tundus, et Eve nagu häbenes seda olukorda, et ta tuli abielumehe koju, hakkas ta siiski Pauli juures käima kaks-kolm korda nädalas.

Kuni Eve külaskäikudeni veetis Eve õhtud suures elutoas, aga siis seadis end sisse üleval korrusel vanema tütre toas. Tema päralt jäi küll ka suur elutuba, aga “noorpaari” juttu ja vallatusi läbi ukse kuulda oli väga ebamugav. Sellepärast Marje ei tahtnud enam elutoas olla, kui Eve ka majas oli.

Ma ei suutnud ikka üldse ette kujutada seda elu kolmekesi. Sa oled abielus, aga su mees suudleb ja seksib teise naisega sinust viie või kümne meetri kaugusel. Naiivne, nagu ma olen, küsisin siis Marjelt, kas ta kuuleb ka, kui mees seksib oma uue kaaslasega. Ta vastas, et ohkeid ja oigamisi ikka kuuleb, isegi siis, kui neil telekas üsna kõvasti mängib...

Loe täispikka lugu SIIT.