Marcela otsustas, et lisaks Botoxile ja muudele täitesüstidele ning iluoperatsioonidele oli tema pikaaegseks unistuseks kehakuju ja rinnad, mis vastaksid Pamela Andersoni omadele. Nimelt on Anderson olnud Marcela iidoliks sellest ajast peale, kui naine hakkas vaatama seriaali "Pam & Tommy".

Rinnasuurendusoperatsioon kestis neli tundi ja maksis üle 13 000 euro. Kui naise rinnakorvi suuruseks oli enne operatsiooni 34B, siis nüüd saavutati lõikusega 34D ja tema enda sõnul on ta väga õnnelik oma täienduse üle.

"Oli aeg pikaaegne fantaasia ellu viia! Pamela Anderson on imeilus naine ja kui mul on võimalus tema moodi välja näha, siis miks mitte!" arvab Marcela ise oma otsuse kohta.

Naise varasem Barbie-vaimustus sai alguse aga üpris noores ja õrnas eas. Nimelt oli naine lapsena väga õnnetu, sest unistas aastaid, nagu teisedki lapsed, päris oma Barbie nukust, kuid talle ei ostetud seda ja unistus jäi täitmata. Vaimustus aga üle ei läinud ja naine hakkaski järk-järgult unistust ellu viima. Nüüd aga, kui ta paigaldas endale sarnased rinnad, nagu Pamela Andersonil, ei oska ta öelda, kas läheb tulevikus veel mõnele iluoperatsioonile või on mõneks ajaks rahu majas.

Allikas: Daily Mail