Räägi, jaga oma muret teistega

Kui pea on musti mõtteid täis, siis on see sageli sellepärast nii, et sa oled üksi oma mõtetega. Teinekord piisab täiesti sellest, kui sa lihtsalt räägid end tühjaks ja jagad oma muret kellegagi. Helista mõnele sõbrale või saada lihtsalt sõnum.

Mine jaluta natuke

Muidugi pead sa selleks end kokku võtma ja jõudu varuma, sest sul pole ju tahtmist, aga mine välja värske õhu kätte. Kõndimine parandab vereringet ja aitab ajul vabastada õnnehormoone. Looduses jalutamisel on veelgi parem mõju, isegi kui sa teed kõigest paar sammu puude all.

Käi duši all

Paljud inimesed käivad duši all hommikuti, seega kui sa lähed nüüd uuesti, siis on see nagu vahend, mis aitab sul oma aju turgutada ja mõelda, et kõik pole veel kadunud. Ja soe vesi rahustab.

Korista

See pole just esimene asi, mis sul pähe tuleb, kui halb päev on seljataga aga koristamine või siis lihtsalt sorteerimine võib teha nii palju head! Pesu sorteerimine, sahtlite koristamine, tolmuimejaga koristamine — isegi, kui need kõik on nii väikesed ja tähtsusetud tegevused, siis tekitavad need tunde, nagu teeksid sa midagi kasulikku.

Tee midagi lõbusat

Loe midagi head või vaata mõnda naljakat filmi, mis ajab sind naerma, see aitab sul parandada oma enesetunnet. Loe kasvõi lihtsalt anekdoote, kui muu ei aita. Veelgi parem, kui teed seda kellegagi koos.

Allikas: Kodused Lood