"Kui sa hommikul tõustes vaatad peeglisse ja sa pole endaga rahul, siis sa saadki mitte rahul olla vaid iseendaga, sest sa ise pole teinud piisavalt," ütleb näohoolduse kohta Kivilaine nahahoolduse koolitaja Ene Männe.

Seekordses Elustiil podcastis on saatejuht Maris Järval külas Kivilaine nahahoolduse koolitaja Ene Männe ja turundusspetsialist Lisete Roose. Jutuajamise rõhk on nahahoolduse vajalikkusel ja endale õigete toodete ja hoolitsuste valimisel. Männe toonitab, et iga naine peaks võtma endale aja, et tegeleda oma näonahaga, sest mida suuremaks muutub vanus, seda oluliseks muutub nahahooldus kauni jume säilitamisel.

Männe lisab veel, et näohoolduse pidepunktiks tuleb alati võtta inimese enesetunne ja küsida "kuias sa ennast oma nahas tunned". Spetsialisti poole pöördudes ei peaks küsima, mida mu nahk vajab, vaid ütlema, mis sind sinu naha juures häirib.

Kuula saadet, et teada saada, milliseid samme nii hommikuse kui õhtuse näohooldus rutiini efektiivsemaks muutmiseks astuma peaks, mida kujutab endast face mappingu teenus ja miks ei piisa näo puhastamiseks mistellaarveest!

Dermalogica Face Mapping teenusega saad lähemalt tutvuda ka siin: dermalogica.ee/facemapping/

1x
00:00
Jaga
Kommentaarid