Kõik need väited on valed! Naine ei vaja romantikat, vaid iha ja kirge. Naise seksuaalne iha on palju primaarsem, kui arvatakse. Naine ütleb seksile palju tihedamini ei, kui üks mees seda teeb. Aga mitte sellepärast, et meie libiido on madal. Naine on seksuaalselt vaoshoitum enamasti sellepärast, et ühiskondlikud normid eeldavad meist seda. Seksuaalselt vabameelne naine on lõdva kummiga, ent mees on naistemees. Kui naine oleks oma ürgse poolega sinasõber, siis näeksime tõelisi ihajänkusid ringi hüppamas. Naine ootab, et seks oleks erootiline ja põnev, ent seda ei julgeta oma mehele pahatihti otse öelda. Kardetav vastus mehe poolt oleks hämmeldunud hüüe: „ Mis siis nüüd juhtus? Kogu aeg on sobinud ja nüüd ei sobi?“ Kui kodune magamistoarutiin on igav ja korduv, siis tulemuseks ongi naine, kes ütleb oma mehele ei. Uuringute järgi jätab iga kolmas naine oma mehe maha, kuna ei ole seksiga rahul. Seks olgu põnev ja erootiline ning „ei“ kaob sõnavarast ära. Voodis hea olemine on naise jaoks tähtsam kui mehe jaoks.

Võib-olla sul tekib küsimus, miks sa peaksid seksmänge mängima, kui sa võiksid lihtsalt seksida. Vastuseks on eelmäng-eelmäng-eelmäng! See kõige olulisem asi naise erutuse jaoks.

Naise individuaalsus ja intiimsus


See, mis meeldis sinu Marile ja Annale, ei pruugi sobida sinu Merjele. Selleks, et oma kallimat talle nauditavalt puudutada, on alustuseks soovitatav kuldreegel: puuduta teda poole õrnemini ja hellita poole aeglasemini, kui sa tahaksid, et ta sind puudutaks. Oma rõõmuks võid hoopis avastada, et kallimale meeldivad tempo, pigistused ja laksud. Oluline on küsida oma naiselt, mis, kuidas ja kas talle meeldib. Ilma selleta seksid justkui kinniste silmadega.

Naise orgasmidest


Palju kajastatakse seda, kui raske on naisel orgasmini jõuda. Tegelikult on enamik naisi võimelised orgasmi saama 5 minuti jooksul või kiireminigi, kui õiget tehnikat kasutada. Üksinda vibraatoriga masturbeerides ei kulu naisel 20 minutit orgasmini jõudmiseks. Edasi-tagasi tõukamistehnika, mida paljud mehed voodis harrastavad, ei stimuleeri mitte kuidagi naise kliitorit. Isegi G-punkti orgasm on tegelikkuses kliitori orgasminärvide tulemus. Need nimelt ulatuvad osal naistel piisavalt sügavale. Ajaline orgasmilõhe meeste ja naiste vahel on umbes 15 minutit ja see on ikka veel alles ainult selle pärast, et paljude naiste kliitorid jäävad hellitamata. Vastasel korral ei kuluks naistel nii kaua aega orgasmini jõudmiseks

Kui iga mees hellitaks iga kord oma naise kliitorit, siis ei peaks naised enam orgasme teesklema.

Kui kotkas oleks kliitor


Kliitor on ainus organ inimese kehas, mis on loodud ainult naudinguks. Ometi toodi kliitor alles 2005. aastal Royal Melbourn Hospitali arsti Helen O’Conelly poolt avalikkusesse millegi enamana kui lihtsalt urineerimise funktsioon või häbiväärne kehaosa. Kliitoril on neli korda rohkem närve kui peenisel. Mees, kes ei kummarda oma naise kliitorit kui altarit, jätab oma naise ilma võrratutest orgasmidest. Isegi Wikipedia ütleb, et kliitor ehk kõdisti on puuteärrituse suhtes väga tundlik. Kas sa teadsid, et kliitor on paisudes sama suur kui peenis või isegi suurem? See, mis välja paistab, on ainult väike osa kliitorist. Suur osa meestest peavad kliitori välja paistavat osa selleks ainuõigeks kliitoriks, ent paljude naiste jaoks on selle koha stimuleerimine ebamugav. Teadlik mees stimuleerib ka kliitori ümbrust. See, mis ühele või suisa neljale varasemale voodipartnerile hullutavalt mõjus, ei pruugi sinu praegusele väljavalitule kohe üldse erutav olla. Iga naine on erinev. Suurepärane moodus, kuidas teada saada, mis on just sinu naise mõnu võlupunktid, on võtta appi kliitori stimuleerija. Kliitorit imev lelu on justkui metallidetektor suvisel liivarannal, mis säästab sulle tunde ja tunde tühja kaevamise tööd.

Lõtvunud tupelihased viivad orgasmidest võimsuse minema


Aastate ja sünnituste tulemusel naise vaagnapõhjalihased lõtvuvad ja sellega koos kaob ka orgasmide võimsus. Kui mees tahab, et tema naine roniks mööda seinu üles, on vaja naisele tupekuulid näppu pista ja ta usinalt treenima innustada.

Libestist


See, et me ei ole märjad, ei tähenda, et me ei ole erutunud. Vaginaalsel kuivusel on mitmeid põhjuseid, ent mitte ükski neist ei ole seotud mehega: suitsetamine, alkoholi tarbimine, hormoonid jne. Ära arva, et midagi on valesti, kui naine ei lähe märjaks. Kui kõik muud erutuse näitajad on olemas ja kireleek põleb, siis libestipurgike on mehe parim sõber.

Võta aega, et oma naise seksuaalset naudingut päriselt mõista ja vürtsita oma magamistoa menüüd vallatustega Musta Pantri e-poest.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid