Suhte pinged tulenevad suuresti teadmatusest, mis naise kehas toimub. Raseduse ajal käivad naised perekoolides ja õpivad raseduse ja beebide kohta kõike võimalikku. Rasedusjärgset seksuaalsuse teemat ei puudutata rohkem, kui et sugueluga soovitatakse oodata 4–6 nädalat pärast lapse sündi. Suhte väljakutsed tegelikult siis alles algavad.

Mis juhtub naise kehaga pärast lapse saamist?


Sünnitusjärgsed hormonaalsed muutused muudavad tupe koe õhemaks ja tundlikumaks, aga mitte nauditavas suunas. Läheb veidi aega, enne kui vagiina, emakas ja emakakael taastavad oma normaalse suuruse. Üks suurimaid väljakutseid on seksiisu vähenemine või selle täielik kadumine. Loomulikult põhjustab see suhtes palju pingeid. Naise ja mehe roll muutub teisejärguliseks. Seks on paarisuhte toimimise seisukohalt ülimalt oluline. Mehel tekib paratamatult hüljatuse tunne.

Kuidas rasedus mõjutab naise seksiisu?


Seks pärast sünnitust tundub naise jaoks teistsugune. Kogu tulevärk, spontaansus ja elevus seksist on järsku kadunud. Uuringute järgi kogeb 83% naistest seksuaalprobleeme esimese kolme kuu jooksul pärast sünnitust. Oma partnerile sellest ei räägita, kuna naine on ise suures segaduses. See on aeg, mil mees peab seksipõua lihtsalt ära kannatama ja rahuldamatusest tulenevad pinged muul moel maandama ... näiteks sportides või masturbeerides.

Naise suurimad seksuaalsed väljakutsed pärast sünnitust on tupe kuivus, õhuke tupekude ja nende elastsuse kaotus. Seks võib tunduda selle tõttu suisa valulik. Paarid, kes enne laste saamist armastasid hoogsat ja karmi seksi, peavad mõneks ajaks õppima rahulikku ja aeglast seksi nautima. Loomulikult on väikelapse emad väsinud. See aga mõjub seksiisule väga pärssivalt. See on täiesti normaalne, et isegi siis, kui naine end välja puhkab, ei tunne ta oma mehe suhtes mitte mingisugust iha.

Miks naine ei lähe enam seksi ajal märjaks?


Sünnitusele vahetult järgnevatel päevadel langeb naise kehas östrogeen raseduseelsele tasemele. Kui naine toidab last rinnaga, võib tema östrogeenitase langeda alla raseduseelse taseme. Sellega kaasneb omakorda tupekuivus. Ilma libestita, olgu see siis loomulik või pudelist tulev, on seks naise jaoks ebamugav. Mõlema partneri jaoks on ehmatav, et naine järsku eelmängu ajal üldse märjaks ei lähe. Kas see tähendab, et libiido on oma kohvrid pakkinud ja välja kolinud? Tark mees näitab siinkohal üles teadlikkust ja võtab sahtlist libestipudeli välja ning teeb nii, et seks oleks naise jaoks nauditav, mitte ebamugav kogemus.

Orgasm ei ole pärast laste saamist enam see


Raseduse ja sünnituse tagajärjel naise vaagnapõhjalihased venivad ja lõtvuvad. Isegi kui naine saab lapse keisrilõikega, on tema tupelihased lõtvunud. Seks pärast lapse saamist tundub nii mehe kui ka naise jaoks teistsugune. Mehe jaoks ei ole penetratsioon enam nii tihe ja naise jaoks on tundlikkus kadunud. Ühtäkki oleks mehel nagu väiksem peenis.

Saksamaal antakse naistele sünnitushaiglast koju kaasa tupekuulid ja õpetussõnad, kui oluline on vaagnapõhjalihaste toonuse taastamine.

Vaagnapõhjalihaste toonus ei taastu raseduseelsele tasemele iseenesest. Vastupidi! Vanusega lõtvuvad need veelgi. Tulemuseks on nõrgad orgasmid. Pensionieas lisandub veel tilkuv põis. Teate seda tunnet, kui eakas daam kõnnib mööda ja tal on uriinilõhn juures? See ei tulene sellest, et ta ei pese ennast, vaid tilkuvast põiest. Esialgu töötatigi tupekuulid välja põiepidamatuse raviks. Uuringute käigus avastati kõrvalmõju, et naise orgasmid muutusid võimsamaks.

Ükski naine ei pääse PMS-ist. See on üks vaevusterohke aeg. Unetus, ärevus, kuumahood, peavalud, meeleolu kõikumine, seksiisu kadumine on tavalised väljakutsed, millega naised silmitsi seisavad. Menopaus on klassikaliselt üle 45-aastaste naiste mure, ent sümptomid võivad alata juba 35-aastastel. Perearstid kirjutavad välja östrogeeniravi ja unerohud. Seksuaalsed väljakutsed jäetakse aga tähelepanuta. Tupekuulid on ülimalt efektiivsed PMS-i vaevuste leevendajad. Iga endast hooliv naine treenib tupekuulidega oma vaaganapõhjalihaseid, et nautida võimsaid orgasme pärast lapse saamist või PMS-i ajal ning hoiduda tilkuva põiega vanadaamiks muutumist.

Õpetus meestele kuidas pärast laste saamist orgasmid magamistuppa tagasi tuua?


Kõigepealt anna naisele aega rasedusest ja sünnitusest taastumiseks. Masturbaator on sel perioodil mehe parim sõber.

Tupekuulid peavad igal emal olemas olema. Toonuses tupelihastega on orgasmid võimsamad, tupp tihedam ja penetratsioon sedavõrd mõnusam. Tupekuulide puhul on oluline, et need oleksid meditsiinilised, mitte lihtsalt armukuulid. See tähendab, et kuulid peavad olema meditsiinilisest silikoonist ja õiges raskusvahemikus. Moodsates tupekuulides on sees metallist raskuskuul, mis võngub liikumise ajal ja teeb trenni naise eest.

Pikenda eelmängu aega. Mehel ei ole seda vaja, ent naine vajab erutumiseks nüüd rohkem aega. Massaaž on suurepärane eelmängu element, mis lõdvestab naise ja aitab mõtted õigele lainele viia.

Libesti aitab tupekuivuse murest üle saada. Seal ei ole vahet, kas libestatus on tulnud pudelist. Seks kuiva vagiinaga on ebamugav ja valulik. Östrogeeni madala taseme tõttu on vaginaalne kuivus paratamatus. Libesti olgu kvaliteetne, veepõhine ja naise õrna pH tasakaalu hoidev.

Suhtega tuleb vaeva näha iga päev, et pinged ei kuhjuks lahendamatuks probleemiks. Hoidke teineteist ja oma orgasme.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid