See päris õige telkimistripp

Isegi siis, kui oled nõus magama ainult kõige kvaliteetsema voodipesu vahel, peaksid telkimist vähemalt üks kord elus proovima (ja me peame silmas ka magamiskotis magamist). Kasvõi selleks, et veenduda, et see pole sinu jaoks.

Autoga mööda Euroopat

Paki asjad autosse, võta kaart ette (olgu või digitaalne) ja pane oma lemmikmuusika mängima ning sõida!

Tüdrukute reis

Pole vahet, kas teie sihtkohaks on Pariis või Miami, sest seni kuni oled oma parimate sõbrannadega, tuleb see igal juhul meeldejääv.

Täiskasvanuna vanematega reisile

Tuleb välja, et su vanemad polegi tegelikult nii tüütud, kui sa ei pea enam tagaistmel istudes kogu aeg uurima, kas olete juba kohale jõudmas.

Romantiline pikk nädalavahetus

Isegi, kui inimene, kellega koos sa reisile lähed, ei ole lõpuks see mees, kellega tahaksid oma ülejäänud elu koos elada, peaksite ühe sellise spontaanse nädalavahetuse siiski koos ette võtma. Sellise, mille jooksul te vaevu hotellitoast väljute ja kui te seda teete, siis sassis juustega.

Üksinda maailma avastama

Jah, see pakub närvikõdi, aga me lubame sulle, et pole midagi vabastavamat kui üksi reisimine. Mõtle, sa ei peagi pidevalt kellelgagi vaidlema, et mida te järgmisena vaatama võiksite minna.

Luksuslik puhkus

Säästa raha ja broneeri selle eest merevaatega hotellituba kaunis hotellis ning lase end päriselt hellitada. Olgem ausad, sa oled selle välja teeninud.

Seejärel tee säästureis

Tõmba selga seljakott, ööbi hostelites, söö teeäärsetes putkades ja veeda kasvõi mitu päeva duši all käimata.

Mõni iidne vaatamisväärsus

Egiptuse püramiidid või Stonehenge — mine vaata need üle ja imesta, kui põnev meie maailm ikka on ning kui palju imelisi asju juhtus enne seda, kui sina sündisid.

Midagi, mis sind hirmutab

Olgu selleks siis benji- või langevarjuhüpe või hoopis reisimine riiki, kus keegi ei räägi inglise keelt. Tee seda selleks, et endale tõestada, et sa saad hakkama.

Midagi, mis aitab sul oma juurte juurde naasta

Käi läbi need riigid, kust on pärit sinu esivanemad. Olgu selleks siis väike linnake Poolas või hoopis midagi eksootilisemat. Kes teab? Äkki leiad sealt oma kaua kadunud sugulasedki.

Allikas: Huffington Post