1. "Mu õe naer. Ta oli juba umbes nädalakene surnud olnud, kui ööbisin oma vanemate majas diivanil. Mu isa vajus magama oma tugitooli, mis asus maja teises otsas ja ema üleval korrusel asuvas magamistoas. Ja siis kuulsin oma õe naeru köögist, mis oli põhimõtteliselt meie kõigi asukohtade keskmes. Ja me kõik kuulsime seda. Ei ole vast vaja öelda, et see oli päris hirmus.

Tema telefon, millel oli aku tühjaks saanud, laadis end köögis. See oli end ise sisse lülitanud ja hakkas mängima videot, kus ta mängib kutsikaga ja naerab. Me lihtsalt seisime seal ja kuulasime seda ning siis see video läks lihtsalt kinni ja telefoniekraan kustus, nagu midagi poleks juhtunud.

Keegi meist ei usu selliseid paranormaalseid asju ja ma olen väga skeptiline kõige suhtes, aga see oli küll väga veider."

2. "See juhtus, kui ma olin umbes 8-9aastane ja tegin enda kõrval olevale seinale kättega varje. Aga kord, kui seda tegin ja oma käe kõrgele tõstsin ja lehvitasin, ilmus mu käe kõrvale veel üks vari ja lehvitas mulle vastu. See hirmutas mind ikka korralikult ära, mistõttu magasin edaspidi alati seljaga selle seina poole, kuni me sealt välja kolisime."

3. "Kord nägin unes, et kõnnin mööda tänavat ja hakkasin järsku lämbuma ning samal ajal tundsin ka, et ma upun.

Kui ärkasin, tundsin, et lämbun päriselt ja mõistsin, et see oli ninaverejooksu tõttu, sest magasin selili ja mu enda veri lämmatas mind."

4. "Mu peaaegu nelja-aastane laps seisis keset ööd mu voodi kõrval ja lihtsalt vaatas mind. Kui ma silmad avasin, ütles ta: "Ma tõin koletised siia." Ja siis ta läks tagasi voodisse."

5. "Umbes kaheksa aastat tagasi ärkasime abikaasaga kell 4 öösel üles, sest keegi koputas uksele. Meie magamistuba on maja teises otsas ja seda oli vähe kuulda, mistõttu ma ei ole väga kindel, kui kaua nad koputanud olid. Aga mu abikaasa läks ja talle öeldi, et me peame kohe evakueeruma. Ta oli küll üsna unine, kuid kutsus mind ja ütles, et läheb ise kassile järgi, sest ta arvas, et ehk on tegemist gaasilekkega.

Liikusin trepist alla, kui tema üritas meie kassi voodi alt välja meelitada. Pistan pea uksest välja, et küsida, kas tegemist on gaasilekkega ja politsei ütleb, et asi pole selles. Läheduses olevat hoopis relvaga tüüp, kes proovib end ära tappa ja tulistab samal ajal ka end ümbritsevate majade pihta.

Hüppasime autosse ja lahkusime. Läks neli tundi enne, kui see mees alla andis."

6. "Suitsu lõhn. Me ei suutnud kohe leida, kust see tuleb, mistõttu kartsime juba, et meie tütarde tuba põleb ja see äratas meid koheselt üles.

Õnneks oli meie korteris kõik hästi. Hoopis alumistel naabritel oli tulekahju, aga nad suutsid selle kustutada enne, kui me nendeni jõudsime.

Teatasin sellest ka majahoidjale, sest meid ei äratanud mitte tuletõrjealarmid, vaid suitsu hais. Olen 99% kindel, et nende alarmid ei töötanudki ja kui tulekahju oleks olnud suurem, kardan, et meid ei oleks sellest teavitatud ja oleksime ise sisse põlenud."

7. "Ärkasin kord üles ja avastasin, et mingi mees on mu toas. Vargad olid mu koju sisse murdnud ja üks neist oli mu pea lähedal, otsis öökapist väärtuslikke asju. Selle aja jooksul, kui püüdsin mõista, mis üldse toimub, oli ta juba mu toast läinud. Mul on jätkuvalt raske magada ja kontrollin alati enne magamaminekut, kas uksed ja aknad on ikka lukus."

8. "Ärkasin 11aastasena keset ööd, sest mingi mees oli mu otsas ning hoidis oma kätt mu suul ja ninal. Ta käskis mul end kõhuli rullida ja mitte karjuda. Rullisin end hoopis põrandale ja karjusin kogu hingest. Mu ema kuulis mind ja tuli appi. Õnneks õnnestus tal seda meest piisavalt hirmutada, et ta aknast välja hüppas ja minema jooksis. Teda ei leitud kunagi."

9. "Mu uks keerati lukust lahti. Elasin üksinda ja olin sinna just eelmisel õhtul kolinud."

10. "Ärkasin selle peale, et mu poiss-sõber karjus mu peale ja lõi mind padjaga. Ta näeb hirmsaid unenägusid ja arvas, et ma olen deemon. Ma olen õnnelik, et padi oli ainus relv, mis tal läheduses oli."

11. "Kuulsin beebit nutmas, kuigi meil ei olnud sel ajal beebit."

12. "Äike lõi mu maja kõrval olevasse puusse. See pauk oli nii kõva, et nägin end kolmanda isikuna ja mõtlesin ausalt, et olen surnud. Ma ei suuda seda isegi selgitada."

13. "Mu tütar tuli ühel pimedal hommikul mu tuppa ja ütles: "Venna ei ärka üles!" Hüppasin kohe voodist välja ja jooksin paanikas tema tuppa, kartes, et ta on surnud. Ei, ta lihtsalt magas väga sügavalt, aga mu tütar tahtis temaga mängida."

Lugejad, kas ka teiega on midagi sarnast juhtunud? Kuidas käitusite?

Allikas: Thought Catalog