“Olen juba mitu aastat oma keskkooli kallimaga koos elanud, me saame omavahel kenasti läbi, aga suhe on muidu veidi igavaks muutunud. Oma vaba aega eelistab ta veeta arvutimängude seltsis või oma sõpradega.

Tal on väga väike seksiisu. Kord kuus ütleb ta mulle, et läheb duši alla ja teeb mulle silma. See on märk, et kui ta väljub, peaksin ma teda ootama seksikas pesus ja teda erutama. Ta ei tee mulle ei eelmängu ega midagi, see on lihtsalt seks, peale mida ta ära vajub. Aga mina usun, et olen paremat väärt kui halb seks kord kuus.

Ma töötan administraatorina ja hiljuti liitus meie tiimiga üks 27aastane “paha poiss”. Sellise kuuma välimusega, et pilk jääb kohe pikemaks peale. Meil oli tööl tiimiüritus, et omavahelisi suhteid tugevdada, me sattusime samasse tiimi ja me võitsime.

See oli täiega äge ja me jäime pikemaks ajaks töö juurde tähistama. Lõpuks tundsin, et kell on juba nii palju, et oleks aeg koju minna. Uus kolleeg oli nii kena ja otsustas mind koju saata, öeldes, et ei ole turvaline nii hilisel ajal üksinda mööda linna jalutada.

Kodutrepi peal ma komistasin ja edasi juhtus nagu filmis — ta oli mu taga, püüdis mu kinni ja me jäime sekundiks teineteisele otsa vaatama. Ja siis me suudlesime. Tundsin tohutuid värinaid — ma tahtsin teda nii väga. Kuna mu kallim oli järjekordselt nädalavahetuseks sõpradega ära sõitnud, kutsusin kolleegi sisse.

Edasist on isegi piinlik kirjeldada, ma ju ilmselgelt petsin oma kallimat. Meie voodis. Aga kuna me seal põhimõtteliselt peaaegu kunagi ei seksi, siis see voodi saigi lõpuks natuke kasutust…

Kuna see kõik oli nii kuum ja enneolematu, siis kaitsevahendite peale ma ei mõelnud. Mõnda aega hiljem õhtust süües hakkas mul väga halb ja ma oksendasin. Kahtlustasin muidugi toidumürgitust. Aga siis meenus mulle kõik. Ma tegin rasedustesti ja see oli positiivne.

Ma olen rase, ma olen paanikas, ma petsin oma kallimat uue kolleegiga. Ma keerasin kokku suure jama ja ma ei tea, mis saab."

Allikas: The Sun