Charna on valmis sööma kõike, mida ta fännid paluvad: rasvarikkast hiina toidust McDonald’si burgeriteni välja.

Selle suure otsuste võttis ambitsioonikas vlogger ette möödunud aastal ja nüüd ongi ta kaks korda nädalas hoopis toiduga seotud väljakutseid ette võtnud. Samas ei pelga ta ülekaalulisust, sest ta hoolitsevat oma tervise eest hästi, käies vähemalt kolm korda nädalas jõusaalis. Siiski kaalub Charna täna ca 101 kilogrammi.

“Mul on üle 40 tuhande jälgija, kellest umbes viis tuhat jälgivad mind kõigil platvormidel ja nad paluvad mult igasuguseid asju,” räägib noor naine. “Üks mu esimesi videosid oli tehtud Pizza Hutiga, mille raames ma sõin ära kaks suur pitsat ja kaks lisandit, mis tähendab, et kalorid olid kohe tuhandetes.”

Charna teeb nädalas vähemalt kaks pikka videot, mis mõlemad on pisut alla poole tunni pikkused ja lähevad talle maksma üle saja Briti naela.

Muide, tegemist pole absoluutselt millegi uudsega, vaid tegemist on Lõuna-Koreast 2010. aastal alguse saanud liikumisega “Mukbang”, mille raames süüaksegi ära suured kogused toitu kaamera ees.

Charna loodab, et temast saab esimene Suurbritannia Mukbangi staar ja ta on kulutanud pisut alla tuhande Briti naela, et oma uut karjääri rahastada. Ta loodab, et suudab ühel päeval tarbida väljakutse ajal korraga ära 10 000 kilokalorit.

Allikas: The Sun